Sistemim yetmese de oyunu açabiliyor olmam gerekmiyor kasması falan gerekmez miSistemin yetmiyor muhtemelen hocam
yine de oyuna girebiliyor olmam gerekmez mi ? kassa bileoptimizasyonu kötü olan bir oyunu gtx760 ile oynamaya çalışıyorsunuz. Gayet normal. Bende 1050ti var oc yapıp giriyorum oyuna sen düşün o kadar kötü
hocam bende gtx1050 var zar zor giriyor o ekran kartıyla açmaması da normal benceSistemim yetmese de oyunu açabiliyor olmam gerekmiyor kasması falan gerekmez mi
Optimizasyonun kötü olmasıyla oyunun açılmamasının ne alakası var hocam? Sistemi yetmiyor o yüzden giremiyor.optimizasyonu kötü olan bir oyunu gtx760 ile oynamaya çalışıyorsunuz. Gayet normal. Bende 1050ti var oc yapıp giriyorum oyuna sen düşün o kadar kötü
bana göre gayet doğal öyle kalması.yine de oyuna girebiliyor olmam gerekmez mi ? kassa bile
giriyor dediğime bakma giriyor sadece yani kasmaktan pas atılmıyor, yeni kasa topluyorum şimdi sinirimdenSistemim yetmese de oyunu açabiliyor olmam gerekmiyor kasması falan gerekmez mi
sisteminin yetmediğğini yazmayı unutmöuşumOptimizasyonun kötü olmasıyla oyunun açılmamasının ne alakası var hocam? Sistemi yetmiyor o yüzden giremiyor.