fifa 23 epic games indirememe sorunu

Bolamat

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba epic games üzerinden fifa 23 aldım ve indirmeye çalıştığımda ''İş ortağı uygulaması yüklenirken lütfen bekle'' sorunu ile karşılaştım epic gamesi yeniden indirdim her türlü şeyi denedim fakat düzeltemedim bu sorunun çözümünü bilen yada iş ortağı uygulaması nedir bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

EA App'i kastediyor herhalde.

Arkadaşlar merhaba epic games üzerinden fifa 23 aldım ve indirmeye çalıştığımda ''İş ortağı uygulaması yüklenirken lütfen bekle'' sorunu ile karşılaştım epic gamesi yeniden indirdim her türlü şeyi denedim fakat düzeltemedim bu sorunun çözümünü bilen yada iş ortağı uygulaması nedir bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar bu durum bende oldu lütfen yardımcı olursanız sevinirim 699 tl param boşuna gitmesin lütfen teşekkür ederim

EA App'nin bütün dosyalarını silip yeniden yükleme yap bende o şekilde düzelmişti

Hocam olmuyor ben tm olarak bilemedim nasıl yapacağız kusura bakmayın sizde mahçup ettim
Hocam sol aşağı da arama kısmına EA yazın çıkan kırmızı uygulamanın üzerine gelip sol tik yapıp dosya konumunu aç yazısına basıp o dosyaları silmeniz gerekiyor sildikten sonra yeniden kurun ben öyle yapmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,011
Üyeler
185,210
Son üye
Libuntu
Geri