Rica ederimTeşekkürler yüzde 25 indirim varmış. Fifa almadım ama God of war ile valhallla satın aldım nays ile 225 TL ye geldi.
Çok zekisiniz..size kalmış o
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepass te 1 tane oyun yok
biliyorumÇok zekisiniz..
Oyun min. Rx570 istiyor.Beyler ben aldım gereksiz bir şekilde oyunda donma kasma var sistemim kötü de deyil i3 10100f ve rx 570 var bi 100fps oluyor bi 3fps ben epic games yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4,5 aylık gamepass ücretine karşılık değer bence
Knkm fps bol bol alıyorum. Ama oyunu durdur yapım oyun planına gir çık yapınca 3fps oluyor mk oyunu rx570 yetiyor bence. hem düşük 720p de bile 3fps yani..Oyun min. Rx570 istiyor.
steamdan 90 tl ye fifa 22 almıştım bunu da alsam mı acaba pek de düşünmüyorum da kararsızımFIFA 23 Epic Games in indirimi ile 157,49 TL. Nays ile alınca %20 indirim de oradan geliyor ve 126 TL’ye FIFA 23 almış oluyorsunuz.
Blur sarıyor ama fifa yok.Fifa serisini vs hiç sevmiyorum, tatmin etmiyor bu tarz yapımlar. Ücretsiz olsada almazdım.
Yanına bir de 200tl yapacak oyun ekleyin %25 indirim ve %5 cashback 2 oyun baya ucuza gelirFIFA 23 Epic Games in indirimi ile 157,49 TL. Nays ile alınca %20 indirim de oradan geliyor ve 126 TL’ye FIFA 23 almış oluyorsunuz.
fifa gram sarmıyor maalesef..Blur sarıyor ama fifa yok.
Nays ne kadar ücret aldı? Geçen steam alışverişine 20 lira kur farkı çekmişti.Teşekkürler yüzde 25 indirim varmış. Fifa almadım ama God of war ile valhallla satın aldım nays ile 225 TL ye geldi.