Bildiğim kadarıyla FIF'da analog ölü bölgesi çok önemli bu bütçede en iyisi Logitech F310 ama ergonomik olarak çok kötü. Çok fazla analog kullanacağını için analoglarda yırtılma olabilir onun için de analog koruyucuları var ucuz üstüne onu taktık mı mis gibi olur.FİFA 23 Gamepass üzerinden indirdim kolumu görmüyor uygulama ilede sıkıntı oluyor uygulamasız aygılayacağı uygun fiyatlı köl öneriniz var mıdır ? 300 500 TL gibi
F310 kullanıyorum ergonomiisi pek iyi değil ama fp ürün tavsiye ederim kendim 1 ay önce aldım hala kullanıyorum memnunumFİFA 23 Gamepass üzerinden indirdim kolumu görmüyor uygulama ilede sıkıntı oluyor uygulamasız aygılayacağı uygun fiyatlı köl öneriniz var mıdır ? 300 500 TL gibi
gamepass fifa 23 direkt algılıyor mu peki ben tuş kısmıyla oynuyorum genellikle sıkıntı olmaz o yüzdenBildiğim kadarıyla FIF'da analog ölü bölgesi çok önemli bu bütçede en iyisi Logitech F310 ama ergonomik olarak çok kötü. Çok fazla analog kullanacağını için analoglarda yırtılma olabilir onun için de analog koruyucuları var ucuz üstüne onu taktık mı mis gibi olur.
X input yani tak çalıştır bir gamepad olduğu için sorun olacağını sanmıyorum ama FIFA game pass sürümünde gamepad sorunu var diye konular görmüştümgamepass fifa 23 direkt algılıyor mu peki ben tuş kısmıyla oynuyorum genellikle sıkıntı olmaz o yüzden