Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,022
Saat olarak düşünürsen ucuz aslında.Futbol oynuna bu kadar neden veresin![]()
Yav deme öyle fifa 22 sattım 23 almak için. Biraz öv de. Vicdanım rahatlasın. Mükemmel olmuş falan demen yeterli.fifa 22 alın daha iyi. ben pek fark görmedim açıkçası. dünya kupası için alınabilir.
Bence her sene alan kişilere yeni oyun yarı fiyatına satılmalı diyorum. Sonrada yarı fiyatına yapmasalar bile alan adam alıyor zaten diyip kendi tezimi çürütüyorum.İndirimli hali bile çok pahalı, her sene yenisi çıkan bir oyuna bu kadar para verilmez bence
Bütün maçlar 5-5 biter.Ben pes 2013 ile mutluyum
paran varsa alır çatır çatır oynarsın. o yönden sıkıntısı yok oyunun.Saat olarak düşünürsen ucuz aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yav deme öyle fifa 22 sattım 23 almak için. Biraz öv de. Vicdanım rahatlasın. Mükemmel olmuş falan demen yeterli.
Aslında fark var. Bende 22 de çim saha bugu vardı. Çimler fifa 2015 kalitesindeydi. 23 e geçince çağ atladım. Birde kaleciler çok değişmiş. Kurtarmalari baya artistik olmuş.paran varsa alır çatır çatır oynarsın. o yönden sıkıntısı yok oyunun.
ama fifa 22 varken bi de yanına fifa 23 eklemeye gerek yok.(fifa 22yi satıp alınabilir)
Gelir diye düşünüyorum. Steam'e gelmese bile EA app'de gelir.Aga pc hep daha ucuz olmaz mıydı? Steama da gelmez mi indirim
dediğin gibi fifa 22 alan oyunculara özel indirim gelirse alınabilir ama fiyatı fazlaAslında fark var. Bende 22 de çim saha bugu vardı. Çimler fifa 2015 kalitesindeydi. 23 e geçince çağ atladım. Birde kaleciler çok değişmiş. Kurtarmalari baya artistik olmuş.