Hocam bazen kadrolar güncellinyor diye gelir sandım. Kariyer modunda transfer ederiz ozaman.gelmez
sezon ortası transfer edilse kadro güncellemesiyle eklenebilir de 23-24 sezonu bitti. 24-25 sezonunda oynayacağı için fifa 25 de olur ancaHocam bazen kadrolar güncellinyor diye gelir sandım. Kariyer modunda transfer ederiz ozaman.
Anladım hocam. Fifa24 alıcamda epic gameste 400tl Merak ettim teşekkürler. İyi forumlarsezon ortası transfer edilse kadro güncellemesiyle eklenebilir de 23-24 sezonu bitti. 24-25 sezonunda oynayacağı için fifa 25 de olur anca
Bu saatten sonra 24 alınmaz zaten. Çıktıktan 1 2 ay sona indirim yapıyolar.Anladım hocam. Fifa24 alıcamda epic gameste 400tl Merak ettim teşekkürler. İyi forumlar
Hocam niye alınmazki ? Bence fc25 ile aman aman bir fark yok.Bu saatten sonra 24 alınmaz zaten. Çıktıktan 1 2 ay sona indirim yapıyolar.
yamalar oluyor onlarla eklersinHocam bazen kadrolar güncellinyor diye gelir sandım. Kariyer modunda transfer ederiz ozaman.
Her oyun birbirine yakin zaten. Güncel kadro için alıyor herkes yeni oyunu. Sizde kadrolar güncellenir mi diye sormussunuz yaHocam niye alınmazki ? Bence fc25 ile aman aman bir fark yok.