Neler Yeni

FIFA da oyunumu daha üst seviyelere çıkarabilirim ?

xdpp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Eren
15 yaşındayım 2021'den beri FIFA 21, 23,24 ve şimdi de 25 serisindeyim küçükken pek anlamadığım icin yarı Pro veya acemideydim ilerleyince profesyonel ve dünya klası olarak değişti oynadığım zorluk şu an dünya klası ve seçkin zorluk arasında gidip geliyorum defans oyunumda oynadığım kişilerin beni geçme ihtimali yok ama atak kısmına gelince iş biraz gidiyor benden kötü oynayan arkadaşlarım bile maçı çeviriyor artık 3-0'dan 5-3 6-3 bu defans la ilgili derseniz değil zaten 1 gölü yiyince moral bozuluyor momentum falan derken çevriliyor maç bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum çünkü sıkıldım bu durumdan artık farkı açmam gereken yerlerde ceza sahasına giremiyorum çalım falan biliyorum oyununun ayrıntılarına kadar çoğunu ama dakikalar geçtikçe oyunum kötüleşmeye başlıyor ve sanki pes momentum devreye giriyor yani kısacası çok iyi oynadığım maçlarda ataklarım çöp oluyor ve genellikle kontra dan gol yiyorum yapabileceğim bir şey varmı oyunda veya daha üst zorlukta 1 2 ay içerisinde düzeltebilirmiyim

Top Bottom