denerim ama kasması cidden can sıkıyor ama mesela yayıncılarda öyle bi durum yok sistemimde çok rahat fifa23 oynatıyorOyunun genel problemlerinden birisi. Eğer çok gözüne batmayacaksa ayarları otomatikte tutmanı tavsiye ederim.
Zaten olduğu yerler belli. Gol sevinci,power shot,serbest vuruş. Hepsi yakın açıya aldığından detayları arttırıyor.
Kesinlikle can sıkıcı. Oyun zevkini de öldürüyor zamanla. Otomatikte sorunum çözülmüştü benim kısmen de olsa. Zaten ondan sonra da yeni sistem topladım temelli çözdüm sorunudenerim ama kasması cidden can sıkıyor ama mesela yayıncılarda öyle bi durum yok sistemimde çok rahat fifa23 oynatıyor
Çözmediler o sorunu oyun zaten kopyala yapıştır mantığıyla çıkıyor her sene hala en iyi FIFA 17fifa23 de oyun gol sevinci yaparken aşırı kasıyor oyuna geç giriyorum bu yüzden adam başlamış oluyor çözüm varmıdır serbest vuruşlarda kasıyor 1-5 fps arası oluyor yani
hocam 17 ile 24 arasında bence ciddi farklar var yani size göre öyledir de her sene kopyala yapıştır demeniz tuhaf oluyor 22 ile 24 arasında ki farkı bile görebiliyorum değişiklik var ciddi miktarda olmasa da tabi her sene benzer oyun çıkıyoÇözmediler o sorunu oyun zaten kopyala yapıştır mantığıyla çıkıyor her sene hala en iyi FIFA 17
çözümü olsa keşke ya can sıkıcı bi durumFifa 22 den sonra bozdular bunu gerçi bi ara fifa 22 yi yeniden indirdim ondada bozmuşlar ara sahnelerde fps yerlere iniyor gerçekten rezil yani görmemek için hızlıca geçiyordum Allahtan ps5 de böyle bir dert yok pc de fifa oynanmaz.
Hocam fark olduğunu biliyorum zaten fakat, FİFA 17 deki oynanış fiziği yapay zeka top fiziği 23-24 te yok. Yeni fifalar çok arcade oldu basitleştirildi gerçek futboldan uzaklaştı. Kütüphanende varsa FIFA 17 yi indirip 1 maç at demek istediğimi daha iyi anlarsın.hocam 17 ile 24 arasında bence ciddi farklar var yani size göre öyledir de her sene kopyala yapıştır demeniz tuhaf oluyor 22 ile 24 arasında ki farkı bile görebiliyorum değişiklik var ciddi miktarda olmasa da tabi her sene benzer oyun çıkıyo