yaman..k
80+ Bronze
Hocam sen bi bardak soğuk su içSs atsana bi benimki marinana çukuruna düştü sanırm achor logusu var
Hocam sen bi bardak soğuk su içSs atsana bi benimki marinana çukuruna düştü sanırm achor logusu var
Hocam sen bi bardak soğuk su iç
Seninkide TR gümrüğüne girmiş belki bu hafta ürün gelebilir istanbula yakınsan.Alıntıyı görüntüle
Uçaklamı geliyor gemiylemi logo gemi diyor sağ altaki resim uçuyo analamdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Malatya... :CSeninkide TR gümrüğüne girmiş belki bu hafta ürün gelebilir istanbula yakınsan.
hocam slm, ekstra paylasilan stand hangisiydi, tr den temin ettigim standa ancak uydurabildim ama gozuma hic hoc gelmiyor, sizinki ise tam olmasi gerektigi gibi uymus.Mikrofon geldi denedim ve ekstra paylaşılan stant ile çok iyi oldu ses kalitesi muntazam bu fiyata iyi kapattık, paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarim
shock mount onlar sallanması normalbenim mikrofon geldi de şu kablolu gibi sarılan yerler sallanıyor normal değil mi ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam cahal ne bilsin, ilk defa mic olmuşshock mount onlar sallanması normal
ses kartlık bi durum yok ki usb tak çalıştır ürünBenim mikrofonum da geldi fakat ses kalitesinin youtube da izlediğim videolarla alakası yok, acaba kendi ses kartı yerine anakartımın ses kartını mı kullanıyor veya ekstra bi program mı indirmem lazım youtubedaki gibi pürüzsüz bir ses elde etmem için?
estağfurullah hocam, o parçanın olayı masaya-mikrofona çarptığınızda vesayre oluşan sarsıntıların gürültüsünü emiyor sesin karşıya gitmesini engelliyor bir nebzehocam cahal ne bilsin, ilk defa mic olmuş