Imenes
80+
Hayırlı olsun hocam benimki de yarın gelir herhalde, klavye muaci mi?Paramı harcadığım en iyi ürün olabilir
Hayırlı olsun hocam benimki de yarın gelir herhalde, klavye muaci mi?Paramı harcadığım en iyi ürün olabilir
Sağol hocam evet muaciHayırlı olsun hocam benimki de yarın gelir herhalde, klavye muaci mi?
beni diyosan knk ekstra bişey almadım sadece stand malzemeleri sayılır ora bide mik sıkma vidassı o kadarBenim ilk aldigim urunden sonresimdeki arkadsin kullandigi metalik parcanin ustundeki son siyah oval parca cikmadi.
Benden baskasi uydurmadim dediyse bilemem, nerde o arkadas deyince yazayim dedim.
Ilk posttaki linkteki urun, indirimden once 1200e almistim. Stand onerilen stand. N11 den almistim.
Elimdekilerle sondan 2.resim atan arkadas gibi bende UYDURDUM. zaten yazmistim ama cok kotu duruyo, zorla uydurulmus gibi.
Ama sonresmi atan arkadasin fotosuna dikkat edin. Son sikma aparatinin oldugu noktaya baglanan konik siyah pilastik, hemen altinda metal rengi saplamaya giren parca yok.
Extra alinan aparatsa anlamaya calisiyorum. Arkadas alinan aparatla demis. Acaba stand ve mic yaninda bi parca daha mi alindi. Bende o parcayi ariyorum.
Bu arada indirimlinurundende siparisim var. Belki indiirm oncesinde aldigim urunle farklidir ve o parca cikar.
Gelsin detayli sekilde yazicam.
1200e aldigim uru fifine offical store dan idi. Bakalim bu indirimli urun herseyiyle aynimi, sesine kadar test edip yazicam
Hayırlı olsun benimde armstand geldi taktım oldukça sağlam oldu.Paramı harcadığım en iyi ürün olabilir
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunHayırlı olsun benimde armstand geldi taktım oldukça sağlam oldu.
nefes alıp verme değil o bir arkadaş daha durumdan bahsetmişti rgb si sonsuz döngü gibi değilde bir video kaydı sürekli tekrar ediyormuş gibi normal yaniArkadaşlar sizin mikrofon renk geçişlerin de 10 sn'de bir nefes alıp verme yapıyor mu
Kaç gündür kullanıyorum daha yeni dikkatimi çekti normal se tamam hahhanefes alıp verme değil o bir arkadaş daha durumdan bahsetmişti rgb si sonsuz döngü gibi değilde bir video kaydı sürekli tekrar ediyormuş gibi normal yani
senin mikrofon da kalitesinden memnun musun ? youtube da incelemeler de ki gibi mi yaniKaç gündür kullanıyorum daha yeni dikkatimi çekti normal se tamam hahha
Valla tek kelime ile mükemmel evet youtube baktım aynı kalitesenin mikrofon da kalitesinden memnun musun ? youtube da incelemeler de ki gibi mi yani
Kalite güzel de dip ses veriyor dcde krisp açmak lazım, valoda on numara. Kol almam lazım ortalıkta olmuyor. Bu fiyata üst düzey 10/10senin mikrofon da kalitesinden memnun musun ? youtube da incelemeler de ki gibi mi yani
Dip ses bilmiyorum ses kaydın da vs hiç bir şey yok gayet tok ve temiz kol 200 TL bile değil al bir tane çok rahatlatıyor masayıKalite güzel de dip ses veriyor dcde valoda on numara. Kol almam lazım ortalıkta olmuyor.
sende de oluyor mu knk o dediğim şey 10 sn filan bi nefe al ver yapıyorKalite güzel de dip ses veriyor dcde krisp açmak lazım, valoda on numara. Kol almam lazım ortalıkta olmuyor.
ben de normal gibi renk ve ses daha önce kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ondan sordum kalitesi tr dekiler gibi mi diyeDip ses bilmiyorum ses kaydın da vs hiç bir şey yok gayet tok ve temiz kol 200 TL bile değil al bir tane çok rahatlatıyor masayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sende de oluyor mu knk o dediğim şey 10 sn filan bi nefe al ver yapıyor