Neler Yeni

Fifine A6T vs Maono PD200x Vs Fifine A8

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Bozkurt
Fifine A6T vs Maono PD200x Vs Fifine A8
Bu üç mikrofon arasında kaldım. Yayıncılık ve youtube içerik üreticem arada da şarkı yapasım var ama kesinlikle mikrofon alıcam. Sizce hangisini almalayım ? (Kulaklık önermeyin)

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,524
İsim
Dontaçhi kâfi.
Maono'yu bilmiyorum ancak Fifine, A6V yani stantsız modelini bana göndermişti incelemem için. Ses performansı beni kendine hayran bırakmıştı. Elimde Elgato Wave 3 var ve fifineın ses kalitesi inanılmaz güzel. Elgatoya bu kadar para verdiğime bir noktada pişman bile olmadım değil.. şöyle bir baktığımız zaman Fifine kesinlikle çok büyük bir F/P ürünü. Maono'nun ses testini dinlemedim pratikte nasıldır bilmiyorum ama Tercihinizi Fifine'dan yana kullandığınızda pişman olacağınızı sanmıyorum.
Üç mikrofonun da Youtube üzerinden ses testlerini inceleyip öyle almanızı öneririm. Tek bir video değil aynı mikrofonları 2-3 kanaldan izleyin. Kimisi ses kartı kullanır kimisinin ses yongası daha iyidir vs. sesler her zaman birebir çıkmayabilir ancak 2-3 kanaldan farklı videolar izlediğinizde kafanızda iyi veya kötü bir cevap canlanır

Top Bottom