Neler Yeni

fifine a6v alınır mı?

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
link

arkadaşlar mikrofon 1k fiyatı var ama gümrük muhabbeti fln fişman derken sizce alınır mı? alırsam gümrük de ne olr ekstra nekadar öderim

EsdeathSama

80+ Bronze
Aynı mikrofonu lastvoice nb39 standıyla kullanıyorum. Düz haliyle ses performansı çok iyi değil, steelseries sonar öneririm. İnce ayar yaparak sesi en az quadcast kalitesine getirebilirsiniz.
Bahsettiğim mikrofon standı uyumlu değil bilginiz olsun, parçalarını değiştirip biraz da zorlayıp takmak gerekiyor.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı mikrofonu lastvoice nb39 standıyla kullanıyorum. Düz haliyle ses performansı çok iyi değil, steelseries sonar öneririm. İnce ayar yaparak sesi en az quadcast kalitesine getirebilirsiniz.
Bahsettiğim mikrofon standı uyumlu değil bilginiz olsun, parçalarını değiştirip biraz da zorlayıp takmak gerekiyor.
fifine fiyatı uygun diye alıcam ama dediğiniz modeli bulamadım 2k bütcem var

EsdeathSama

80+ Bronze
fifine fiyatı uygun diye alıcam ama dediğiniz modeli bulamadım 2k bütcem var
Mikrofon türkiyede satılıyor fakat standlı versiyonu ciddi pahalı, ayaklı hali ise yurtdışına göre hala pahalı. Gümrük olayından dolayı sorun çıkmasından korkuyorsanız ve yurt içinden alacaksanız almanızı önermem. Fiyatı fazla şişirilmiş. Ben 700e almıştım yurt dışından.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mikrofon türkiyede satılıyor fakat standlı versiyonu ciddi pahalı, ayaklı hali ise yurtdışına göre hala pahalı. Gümrük olayından dolayı sorun çıkmasından korkuyorsanız ve yurt içinden alacaksanız almanızı önermem. Fiyatı fazla şişirilmiş. Ben 700e almıştım yurt dışından.
peki ne alabilirim

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Enis Solak
A6TW olanı var karşımdakiler sesten memnunlar, kayıt alıp sese bakıyorum harbiden gerçeğe yakın ses alıyor. Tek kötü yanı kendi yazılımı yok, usb tak çalıştır şeklinde.

Son düzenleme:
Top Bottom