uzun havada tutan standlardanStantlı versiyon derken ?
uzun havada tutan standlardanStantlı versiyon derken ?
Güzel fiyata yok şu an @R32Mehdisi dediği gibi harici stantla kullanılabiliyorsa o şekilde çözersinizuzun havada tutan standlardan
bilmiyoru onu .dYanlisikla tekrar satin almaya tikladim jetonlarim gitti bu sure bitince geri gelirmi birde kod buldum 140 TL indirim yapiyor 24SC04
2 haziranda sipariş geçtim. Uçakla geliyor artık bildiğim kadarıyla.Hızlı gelmiş, gemi değil de uçakla mı geldi acaba ne zaman sipariş geçtiğinizi tam hatırlamıyorum.
Şimdiden hayırlı olsun.
Benim standım 300tl olan lastvoice stand. Gelince yine yazarım. Uyumluysa onu alabilirsin.uzun havada tutan standlardan
usta sana gelene kadar indirim biter ya2 haziranda sipariş geçtim. Uçakla geliyor artık bildiğim kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim standım 300tl. Gelince yine yazarım. Uyumluysa onu alabilirsin.
Zannetmiyorum bitmezusta sana gelene kadar indirim biter ya
Satıcı farkı var biterse diye alternatif ekledim.başta iki link var hocam ne farkı var ?
Linkamazonda 2100 TL alıexpressden almaya deger mı hocam güven konusunda vs?
Satıcı farkı var biterse diye alternatif ekledim.
Link
İkisi de farklı satıcı. Ürün orjinal olmazsa iade edersin her türlü. Orjinal olmama gibi bir şansı da yok bu arada. Yurt dışı fiyatı bu mikrofonun normalde.başta iki link var hocam ne farkı var ?
amazonda 2100 TL alıexpressden almaya deger mı hocam güven konusunda vs?
Eski stant bu
Kral bendede sağ kulaklik bozuldu tutturmak zorundayım istanbulda yetkili logitech servisi var onlari arayip tamir icin fiyat alabilirsinhocam ben de aynı kulaklığı kullanıyorum fakat sağ kulaklık bozuldu ne yapabilirim?
aldım 1330'a bakalım nasıl bir de kaç günde gelir ortalama?
bu linkteki mikrofonun incelemesi mi?
sen konustun mu ve istanbulun neresinde fiyat ne verdi?Kral bendede sağ kulaklik bozuldu tutturmak zorundayım istanbulda yetkili logitech servisi var onlari arayip tamir icin fiyat alabilirsin