Yanına Ram ekleyerek dual chanell farkı 15-20 fps attıracaktır m2 ssd ve ek fan tercihim.İyi günler elimde v4 ün ilk hali mevcut İşlemcim r5 1600 Ekran kartım rx 580 Armor 8 gb Max bütçem 1500 bu parayı en iyi nasıl değerlendiririm.(Genel olarak Cs Go ve Pubg oynuyorum)
Dostum ısınma oluyorsa güzel bir kasa almanı ve işlemcini 2600 yapıp birde ram almanı öneririm elinde kalan kasa ile işelmciyi sattığında eline para geçtiğinde m2 ssd almanı öneririm144 hz monitörüm var Cs go da sabit 300 pubg dede alabildiğim kadar fazla FPS almak istiyorum birde ekran kartım fazla ısınıyor
m2 ssd olması oyun içindeki fps artışına etkisi olmuyor diye biliyorumYanına Ram ekleyerek dual chanell farkı 15-20 fps attıracaktır m2 ssd ve ek fan tercihim.
doğru sadece sistem,oyun ve uygulama açılırken dosya aktarımı indirmeleri işlerken yararlı oluyorm2 ssd olması oyun içindeki fps artışına etkisi olmuyor diye biliyorum
Tek fan sıkıntı üstad birde kendi ekran kartım ve işlemcimi sayma mevzusuda varEkran kartı yükseltmesi yapabilirsin. 1660 super tavsiye edebilirim.
Asus Phoenix GeForce GTX 1660S OC 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı
Asus Phoenix GeForce GTX 1660S OC 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kasadan kaynaklı değil rx580 armor çok ısınıyor işlemcide problem yok sabit 50-55 arasıDostum ısınma oluyorsa güzel bir kasa almanı ve işlemcini 2600 yapıp birde ram almanı öneririm elinde kalan kasa ile işelmciyi sattığında eline para geçtiğinde m2 ssd almanı öneririm![]()