Neler Yeni

fikirleriniz çok önemli 6700xt vs 3060ti

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
AMD kaliteli ve daha performanslı 3060 Ti'dan :D
Yazılım konusunda bakarsan çoğu oyunda yazılım desteği 2 - 0 önde. NVIDA Reflex vesaire. Performans olabilir doğrudur

Livaković

80+ Silver
Bir tek sizlerde hata verdi diye AMD kökten kusurlu da sayılmaz vesselam. Hata vermediği kullanıcı sayısı hata alan kullanıcı sayısını belki 100'e katlar. Matematik yanılmaz. Siz 3060 alıp daha fazla para bayılarak daha az performans alabilirsiniz. Doğruya doğru demekten bu kadar çekinmeyin olur mu? Kafanda ki at gözlüğü diyeceğimde muhtemelen dümdüz körsün onu çıkarıp global forumlara ve redditlere bakmanı tavsiye ederim. Burada yaptığınız tartışmayı bu kadar fiyat farkı olduğu halde oralarda yapsanız muhtemelen troll diye ban yerdiniz kankam. Yani mavili forum ne kadar çoluk çocuktan müzdaripse burası da o kadar müzdarip. Beni fanboylukla suçlayıp adama parasıyla alabileceği daha iyi hizmetten mahrum bırakmaya çalışıyorsunuz. Tamam kanka ben en büyük fanboyum AMD benim babamın şirketi zaten :D Loserlar sizi
Vatanı savun desek savunmayacak adamsın amdyi ilah gibi koruyorsun üstüne üstlük millete hakaret ediyorsun ne rezil bir adamsın

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Hangi parçalarını yükselttiniz acaba bir de geri ödeme yaptılar mı size
Aga ben aldığımda o sistem 14600 felandi 1 tb ssd 650 w b550 anakart felan yaptim aldim 15 küsure ve ben fan boy değilim genelde 6 ayda bir 10 ayda bir sistem degisirim bundan once 3070 vardi garantisi az kaldi diye satmıştım performans ayarları ile oynamaz isen bir sorun olucagini sanmıyorum amd gunceleme yaparken son driver yerine bı öncekini kullancan birde.. ama bu asus dual serisi nvdia ve ya amd farketmez coil while çıkma ihtimali var bende çıkmadı yada cok az var duymuyorum tavsiye edermisin dersen kesinlikle ederim sorucagin soru yada bir test varsa yazabilirsiniz dc EA #2388

Talinat

80+
Vatanı savun desek savunmayacak adamsın amdyi ilah gibi koruyorsun üstüne üstlük millete hakaret ediyorsun ne rezil bir adamsın
Boş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha pardon profilinde 3070 Ti var :D Daha ucuza 6800 almayarak yaptığın hatayı başkalarınında yapmasını istiyorsun kanka komik ve cringe burada bir fanboyluk yok akıl tutulması var. İnatla aynı şeyi tekrarlattırıyorsunuz tamam sensin NVIDIA > AMD ldnğsvıslf

Top Bottom