Neler Yeni

fikirleriniz çok önemli 6700xt vs 3060ti

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Peki size bir soru sorsam hangi rx6700xtyi almalıyım

Bence B550M-A + 650W psu seçip Frekansı al. 16999 TL mi ne yapar heralde veya 40-50 lira fazlası

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Amd ekran kartı kullanan çoğu kişi bana çok çektirdi falan diyor Nvidia karta geçiyor

Talinat

80+
Uygunsuz davranış
bir tek sende hata vermedi diye amdnin kusursuz olduğu anlamına gelmez
Bir tek sizlerde hata verdi diye AMD kökten kusurlu da sayılmaz vesselam. Hata vermediği kullanıcı sayısı hata alan kullanıcı sayısını belki 100'e katlar. Matematik yanılmaz. Siz 3060 alıp daha fazla para bayılarak daha az performans alabilirsiniz. Doğruya doğru demekten bu kadar çekinmeyin olur mu? Kafanda ki at gözlüğü diyeceğimde muhtemelen dümdüz körsün onu çıkarıp global forumlara ve redditlere bakmanı tavsiye ederim. Burada yaptığınız tartışmayı bu kadar fiyat farkı olduğu halde oralarda yapsanız muhtemelen troll diye ban yerdiniz kankam. Yani mavili forum ne kadar çoluk çocuktan müzdaripse burası da o kadar müzdarip. Beni fanboylukla suçlayıp adama parasıyla alabileceği daha iyi hizmetten mahrum bırakmaya çalışıyorsunuz. Tamam kanka ben en büyük fanboyum AMD benim babamın şirketi zaten :D Loserlar sizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saim İbis
Bir tek sizlerde hata verdi diye AMD kökten kusurlu da sayılmaz vesselam. Hata vermediği kullanıcı sayısı hata alan kullanıcı sayısını belki 100'e katlar. Matematik yanılmaz. Siz 3060 alıp daha fazla para bayılarak daha az performans alabilirsiniz. Doğruya doğru demekten bu kadar çekinmeyin olur mu? Kafanda ki at gözlüğü diyeceğimde muhtemelen dümdüz körsün onu çıkarıp global forumlara ve redditlere bakmanı tavsiye ederim. Burada yaptığınız tartışmayı bu kadar fiyat farkı olduğu halde oralarda yapsanız muhtemelen troll diye ban yerdiniz kankam. Yani mavili forum ne kadar çoluk çocuktan müzdaripse burası da o kadar müzdarip. Beni fanboylukla suçlayıp adama parasıyla alabileceği daha iyi hizmetten mahrum bırakmaya çalışıyorsunuz. Tamam kanka ben en büyük fanboyum AMD benim babamın şirketi zaten :D Loserlar sizi
Hocam yazdıklarınız cidden aklıma yattı Amd denemek için iyi bir fırsat çok bütçem yok ama 6700xt iyi midir 3-5 sene götürür mü dediğim gibi çok ultra grafikli oyunlar oynamıyorum birde şu an 850tl bana kesin geri veriyorlar mı yoksa şans mı

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Fiyat performans AMD
Yazılım,kalite,performans NVIDA

Talinat

80+
Hocam yazdıklarınız cidden aklıma yattı Amd denemek için iyi bir fırsat çok bütçem yok ama 6700xt iyi midir 3-5 sene götürür mü dediğim gibi çok ultra grafikli oyunlar oynamıyorum birde şu an 850tl bana kesin geri veriyorlar mı yoksa şans mı
Hala RX 570 kullanan arkadaşımla cayır cayır CS oynuyoruz, SoT oynuyoruz. Çok uzun seneler yeter rekabetçi oyunlarda sana o kart. Cashback konusunda hiçbir bilgim yok kankam onu diğer arkadaşlara sormalısın.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Arkadaşlar hangi sistem daha iyi fps olarak oynadığım oyunlar cs go lol vs ultra grafikli oyunlar oynamıyorum pek arada 2k TL fiyat farkı var 6700xt daha ucuz işlemci 5600 bu arada

ULTIMA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD​

Frekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD​

Bende frekans sistem var ozellisitirip aldım memnunum 3060 ti o kadar verilmez

Top Bottom