Neler Yeni

fikirleriniz çok önemli 6700xt vs 3060ti

oguz13

80+ Bronze
Hayatımda hiç Amd kullanmadım driverı cidden çok mu kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki amd nin driverları çok mu sıkıntılı bilginiz var mı
Amd driver konusunda Broadcom'dan sonra gördüğüm en kötü driverlar yazan
şirket. Sürekli driver kaynaklı ekran titrer işletim sistemlerini desteklemez mavi
ekran verir felan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saim İbis
Amd driver konusunda Broadcom'dan sonra gördüğüm en kötü driverlar yazan
şirket. Sürekli driver kaynaklı ekran titrer işletim sistemlerini desteklemez mavi
ekran verir felan.
Gözüm kapalı 3060ti alayım o zaman 15-20 fps için değmez herhalde

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
6700XT oneririm. Uygun driver'ı bul sonra 1 yıl kullan aynı driverı eski kalsa bile sorun cıkana kadar kullan. 3yıldır amd kullanıyorum 1 yıl 5600xt kullandım 3-4 defa oyundan atma vs yasadım ancak 1 yıla yakındrı 6600xt ile sadece 1 kez oyundan atma sıkıntısı yasadım. Son karar yine senin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saim İbis
6700XT oneririm. Uygun driver'ı bul sonra 1 yıl kullan aynı driverı eski kalsa bile sorun cıkana kadar kullan. 3yıldır amd kullanıyorum 1 yıl 5600xt kullandım 3-4 defa oyundan atma vs yasadım ancak 1 yıla yakındrı 6600xt ile sadece 1 kez oyundan atma sıkıntısı yasadım. Son karar yine senin.
O kadar çok arada kaldım ki sadece lol cs go oynayan biriyim yani driver cidden çok mu sıkıntılı ?

Talinat

80+
O kadar çok arada kaldım ki sadece lol cs go oynayan biriyim yani driver cidden çok mu sıkıntılı ?
yok değilde biz azınlık olduğumuz için nvidia fanboyların sözü ve nüfuzu daha kuvvetli o yüzden 3060 ti al sen boşver

Evet şimdi sizin amd ekran kartı hakkındaki deneyimlerinizi alalım.
Aldığım hatanın eşgali RAM uyumsuzluğu. CL18 değilde CL19'da sorunsuz kullanıyorum :)

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
bahsettigim gibi hocam. ben ilk aldıgımda gecen sene haziranda recommended olan son driveri yukledim. ardından oyundan atınca gecen martta driver guncelledim simdi de sıkıntı yasamıyorum 2 aydır. tahminen yine 2-3 aya oyundan atar tekrar guncellerim driveri. Kendi adıma tekrar ekran kartı alacak olsam amd'den devam edewrim. Ama teknoloji bana göre risk işi. Dedigim gibi kendi deneyimimle internette karsılasılan sorunların yuzde birini bile yasamadım bu yuzden driver sıkıntılı diye yorum yapamam. Sorun yasayan insan sayısı da var ama genele vurdugumuzda bence oran dusuk kalıyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saim İbis
yok değilde biz azınlık olduğumuz için nvidia fanboyların sözü ne nüfuzu daha kuvvetli o yüzden 3060 ti al sen boşver

Aldığım hatanın eşgali RAM uyumsuzluğu. CL18 değilde CL19'da sorunsuz kullanıyorum :)
Açıkçası ben amd kullanmak istiyorum hem denemek istiyorum hem de 2k tl fiyat farkı çok cazip geliyor

bahsettigim gibi hocam. ben ilk aldıgımda gecen sene haziranda recommended olan son driveri yukledim. ardından oyundan atınca gecen martta driver guncelledim simdi de sıkıntı yasamıyorum 2 aydır. tahminen yine 2-3 aya oyundan atar tekrar guncellerim driveri. Kendi adıma tekrar ekran kartı alacak olsam amd'den devam edewrim. Ama teknoloji bana göre risk işi. Dedigim gibi kendi deneyimimle internette karsılasılan sorunların yuzde birini bile yasamadım bu yuzden driver sıkıntılı diye yorum yapamam. Sorun yasayan insan sayısı da var ama genele vurdugumuzda bence oran dusuk kalıyordur.
Hmm anladım peki amd kendi sitesinde güncel driver paylaşmıyor mu ya

oguz13

80+ Bronze
yok değilde biz azınlık olduğumuz için nvidia fanboyların sözü ne nüfuzu daha kuvvetli o yüzden 3060 ti al sen boşver

Aldığım hatanın eşgali RAM uyumsuzluğu. CL18 değilde CL19'da sorunsuz kullanıyorum:)
10 yıla yakın bir süredir amd kullanmışlığım var zaten ilk kez nvidiaya yeni geçtim. 3 farklı
ekran kartı bu sürede denedim hepsi sorun yarattı ve ram kaynaklı bir sorun değil. İşletim sistemi değiştirince
ve eski driver sürümü deneyince hepsi çözüldü.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
Açıkçası ben amd kullanmak istiyorum hem denemek istiyorum hem de 2k TL fiyat farkı çok cazip geliyor

Hmm anladım peki amd kendi sitesinde güncel driver paylaşmıyor mu ya
paylasıyor hocam. Dedigim gibi ben sorun yasamadıkca guncellemiyorum :D

oguz13

80+ Bronze
Bu soruyu yabancı forumlarda sorsan trollüyor herhalde deyip banlarlar kanka :D Bu papağanların sözüyle hareket etmek senin kararın ben saldım artık bu konuda tartışmayı
Papağan demeniz biraz kaba oldu sanki nazik konuşabiliriz.

Top Bottom