Neler Yeni

fikirleriniz çok önemli 6700xt vs 3060ti

Livaković

80+ Silver
2k daha fazla verip daha az performans almanı söyleyen insanları dinleyebilirsin. Ya da kırmızı hapı alıp hem daha yüksek performans alıp hemde 2k'yı çatır çutur yiyebilirsin
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz sorsak amd der sistem özelliklerine baksak nvidia çıkacak insanlar amd öneriyor garipsiniz

Talinat

80+
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz sorsak amd der sistem özelliklerine baksak nvidia çıkacak insanlar amd öneriyor garipsiniz
RTX 2060'tan 6700XT'ye geçtim. Aldığım RAM bellekler kit değil tekti uyumsuz çalışması sebebiyle XMP profili sürücü zaman aşımı hatası veriyordu. Özel bir profil ile CL18 yerine CL19'da kullanarak bu sorunuda çözdüm. DCS gibi aşırı aşırı ağır bir simülasyonda hiç bir çökme olmadan saatlerce oynuyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saim İbis
RTX 2060'tan 6700XT'ye geçtim. Aldığım RAM bellekler kit değil tekti uyumsuz çalışması sebebiyle XMP profili sürücü zaman aşımı hatası veriyordu. Özel bir profil ile CL18 yerine CL19'da kullanarak bu sorunuda çözdüm. DCS gibi aşırı aşırı ağır bir simülasyonda hiç bir çökme olmadan saatlerce oynuyorum :)
CL16 da bir sıkıntı yaşar mı bi fikriniz var mıdır

Talinat

80+
CL16 da bir sıkıntı yaşar mı bi fikriniz var mıdır
Sanmıyorum. Hata verse bile bu hata çok çok yüksek ihtimalle kartla alakasız oluyor. Sadece AMD Adrenaline sürücüsü bu konuda çok agresif. Donanımsal olmadığı sürece ki bu çok düşük ihtimal yazılımsal her sorunu çözebilirsin. 23.4.3 sürümünü sorunsuz kullanıyorum o sende hata verirse önce ki sürümü denersin ya da Pro sürücü kullanırsın. Bu dediklerim çok uzak ihtimaller bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saim İbis
Sanmıyorum. Hata verse bile bu hata çok çok yüksek ihtimalle kartla alakasız oluyor. Sadece AMD Adrenaline sürücüsü bu konuda çok agresif. Donanımsal olmadığı sürece ki bu çok düşük ihtimal yazılımsal her sorunu çözebilirsin. 23.4.3 sürümünü sorunsuz kullanıyorum o sende hata verirse önce ki sürümü denersin ya da Pro sürücü kullanırsın. Bu dediklerim çok uzak ihtimaller bu arada.
Hocam o zaman amd yi alıp 2k tlyi cebe atıyorum 😁 peki son bir şey istesem senden ilk atacağım linkte özelleştir dediğin bir parça var mı teşekkürler şimdiden

Talinat

80+
Hocam o zaman amd yi alıp 2k tlyi cebe atıyorum 😁 peki son bir şey istesem senden ilk atacağım linkte özelleştir dediğin bir parça var mı teşekkürler şimdiden

Tüm parçalar güzel görünüyor. Bu sorunun cevabını diğer arkadaşlardan duymak lazım. Ama genel olarak bütün parçalar çok iyi. Elinde kalan parayla kule soğutucu alırsın. Eline yinede para kalıyor. Onu da çatır çutur ezersin :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam peki 3060ti neden almalıyım 6700xten artısı nedir çok anlamıyorum sormak istedim
Hocam bende risk alıp amd almıştım geçen sene geçen seneye göre ilerleme cidden fazla hakkını yiyemem ancak Fsr hala dlssnin yanına pek yaklaşamıyor bozukluklar olabiliyor (çok yakından bakmıyorsanız pek belli olmaz) ray tracing açıcaksanız eğer nvidianın performansı daha iyidir ray tracing te amdnin driver arayüzü güzel ancak uzun süre nvidia kullanmış biri olaraktan bana garip gelmişti geçtiğimde amdye halada bazen karıştırırım benim aradaki bildiğim farklar bunlar genel hatlarıyla

Livaković

80+ Silver
bir tek sende hata vermedi diye amdnin kusursuz olduğu anlamına gelmez

milenix

80+ Gold
Fiyat farkını saymazsak net 3060 Ti.

Aloncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eymen Yılmaz

Frekans tv yi soruyorsan b550m a yapabilirsin anakartı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saim İbis
Bende de vermedi 2 olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

B550M-A daha iyi. Ayrıca sistemi alırsanız ekran kartında 850 TL geri ödeme var sanırım
Peki size bir soru sorsam hangi rx6700xtyi almalıyım

Bende de vermedi 2 olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

B550M-A daha iyi. Ayrıca sistemi alırsanız ekran kartında 850 TL geri ödeme var sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,057
Üyeler
166,685
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom