Konuyu takipteyimMerhaba Arkadaşlar max 400 TL fileli ofis koltuğu tavsiyeniz varmıdır?
Merhaba Arkadaşlar max 400 TL fileli ofis koltuğu tavsiyeniz varmıdır?
hocam bu hoşuma gitti bide bunun gittigidiyor var daha ucuzu aynımı bu ikisi bakarmısınız?Herkese Mobilya Fileli Makam Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Herkese Mobilya Fileli Makam Koltuğu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
n11 ve gittigidiyordan alma bence ben güvenemiyorum nedense o iki siteye hiç kanım ısınmıyorhocam bu hoşuma gitti bide bunun gittigidiyor var daha ucuzu aynımı bu ikisi bakarmısınız?
@Alper140 sende baksana kanka aynılarmı![]()
Berlin Fileli Müdür Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisayar Koltuk Çalışma Koltuk fileli Koltuk Makam Koltuk Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Berlin Fileli Müdür Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisayar Koltuk Çalışma Koltuk fileli Koltuk Makam Koltuk en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Berlin Fileli Müdür Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisayar Koltuk Çalışma Koltuk fileli Koltuk Makam Koltuk incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit...www.gittigidiyor.com
ofis koltuklarının tasarımı benzer olur genellikle ama malzeme kalitesi olarak fark vardırhocam bu hoşuma gitti bide bunun gittigidiyor var daha ucuzu aynımı bu ikisi bakarmısınız?
@Alper140 sende baksana kanka aynılarmı![]()
Berlin Fileli Müdür Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisayar Koltuk Çalışma Koltuk fileli Koltuk Makam Koltuk Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Berlin Fileli Müdür Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisayar Koltuk Çalışma Koltuk fileli Koltuk Makam Koltuk en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Berlin Fileli Müdür Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisayar Koltuk Çalışma Koltuk fileli Koltuk Makam Koltuk incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit...www.gittigidiyor.com
bundan alıcam attığınız ama benim belde sıkıntı var bu koltuk 90 derece dik duruyormun11 ve gittigidiyordan alma bence ben güvenemiyorum nedense o iki siteye hiç kanım ısınmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ofis koltuklarının tasarımı benzer olur genellikle ama malzeme kalitesi olarak fark vardır
neden kanın ısınmıyor acaba merak ettimn11 ve gittigidiyordan alma bence ben güvenemiyorum nedense o iki siteye hiç kanım ısınmıyor
ofis koltuklarının tasarımı benzer olur genellikle ama malzeme kalitesi olarak fark vardır
bence ikiside iyi satıcı önemlineden kanın ısınmıyor acaba merak ettim
bencede yani amozon ve aliexpres in Türkiye versiyonu satıcıyı araştır al hiçbir sorun cikmazbence ikiside iyi satıcı önemli
müşteri hizmetleri iyi değil di ben 1 kere kullandım 1 sene önce n11 i müşteri hizmetleri kötü bencebencede yani amozon ve aliexpres in Türkiye versiyonu satıcıyı araştır al hiçbir sorun cikmaz
Satıcının sıkıntısından dolayı n11 ile alakalı değil şöyle düşün pazarda 1 kişi çürük mal satıyor sen pazara gidilmez diyorsun suç pazarı acanda değil aldığı malı seçmeyende bencemüşteri hizmetleri iyi değil di ben 1 kere kullandım 1 sene önce n11 i müşteri hizmetleri kötü bence
daha geçen gittigidiyordan alışveriş yaptım gayet iyi hiç sorun yok n11 zaten hepsiburada ve trendyoldan sonra en iyisin11 ve gittigidiyordan alma bence ben güvenemiyorum nedense o iki siteye hiç kanım ısınmıyor