Fileli Koltuk Önerisi

hocam bu hoşuma gitti bide bunun gittigidiyor var daha ucuzu aynımı bu ikisi bakarmısınız?
@Alper140 sende baksana kanka aynılarmı

hocam bu hoşuma gitti bide bunun gittigidiyor var daha ucuzu aynımı bu ikisi bakarmısınız?
n11 ve gittigidiyordan alma bence ben güvenemiyorum nedense o iki siteye hiç kanım ısınmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ofis koltuklarının tasarımı benzer olur genellikle ama malzeme kalitesi olarak fark vardır

n11 ve gittigidiyordan alma bence ben güvenemiyorum nedense o iki siteye hiç kanım ısınmıyor

ofis koltuklarının tasarımı benzer olur genellikle ama malzeme kalitesi olarak fark vardır
bundan alıcam attığınız ama benim belde sıkıntı var bu koltuk 90 derece dik duruyormu

neden kanın ısınmıyor acaba merak ettim

bencede yani amozon ve aliexpres in Türkiye versiyonu satıcıyı araştır al hiçbir sorun cikmaz
müşteri hizmetleri iyi değil di ben 1 kere kullandım 1 sene önce n11 i müşteri hizmetleri kötü bence

müşteri hizmetleri iyi değil di ben 1 kere kullandım 1 sene önce n11 i müşteri hizmetleri kötü bence
Satıcının sıkıntısından dolayı n11 ile alakalı değil şöyle düşün pazarda 1 kişi çürük mal satıyor sen pazara gidilmez diyorsun suç pazarı acanda değil aldığı malı seçmeyende bence

daha geçen gittigidiyordan alışveriş yaptım gayet iyi hiç sorun yok n11 zaten hepsiburada ve trendyoldan sonra en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,553
Üyeler
187,699
Son üye
4EverNight
Geri