Fileli ofis koltuğu arıyorum.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,471
Bütçe
8500
Evde 3 kedi var ve bazen sandalyeye de tırmanıyorlar. Fileli olunca problem çıkmadı hiç ama çok eskidi. Yeni bir fileli sandalye lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Marka farketmez. Fiyat/performans bir şey olursa memnun olurum.

Hocam bunun arka kısmı biraz diklemesine bitiyor ya ne kadar rahattır konfor açısından? Zamanında almayı düşünüyordum da ondan emin olamadığımdan değişmemiştim sandalyemi.
Ergonomisini İyi Diyorlar Hocam .

Yakın Çevrende Mağaza Varsa Gidip Deneyimleyebilirsin Aslında .

Benim aklımda seduna thunder pro var bütçenin yarı fiyatina

Benim aklımda seduna thunder pro var bütçenin yarı fiyatina
Aynen hocam onu da gördüm ama deneyimleyenden bir yorum alamadım. Muhtemelen onu alacağım ama bakalım başka öneri bulursam ona da göz atıcam.

Aynen hocam onu da gördüm ama deneyimleyenden bir yorum alamadım. Muhtemelen onu alacağım ama bakalım başka öneri bulursam ona da göz atıcam.
Hocam ben çok baktım ofis koltugu oyuncu koltugu falan onerilenlerde genelde aynı zaten oyuncu koltugu adı altında olanların hepsi normal yani fileli degil

Hocam Bence Markus Al 10 Yıl Garanti Sunuyor .

Konumu bir daha hortlatıcam ama hala araştırma peşindeyim. Önerisi olan var mı? Oturma yeri dahil full fileli olacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Markus ve diğer ikea ürünleri kumaş da bulundurduğundan tercih edemiyorum. Benim kediler tırmalıyor sürekli koltuğu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,099
Üyeler
192,610
Son üye
seyituguz
Geri