Film önerisi aksiyon

Batı cephesinde yeni bir şey yok

Batı cephesinde yeni bir şey yok
acayip iyi filmdi ya prodüksiyon mükemmeldi. paulu öldürmek yerine evine yollayıp savaşla ilgili bi kamu spotu bekledim sonunda ama olmadı. o havayı vermişti film

Equilibrium (2002).
Ortalama filmdi. Hikayesi half life 2 gibi hissettirdi duygu yok direnişçiler combine gibi askerler falan. PB'deki alexi görünce şaşırdım😄 8 veriyorum öneri için teşekkürler
Arkasına da american psyhco gider hiç izlememiştim

Ortalama filmdi. Hikayesi half life 2 gibi hissettirdi duygu yok direnişçiler combine gibi askerler falan. PB'deki alexi görünce şaşırdım😄 8 veriyorum öneri için teşekkürler
Arkasına da american psyhco gider hiç izlememiştim

Aksiyon sahnelerini biraz abartmışlar. Bir de son sahnede adamın yüzünü kesiyordu ya. Daha sonra yerde kesilen yüz görünüyordu hani. Paint terk biri yapmış galiba.

Dünyalar Savaşı
World War Z
Kar Küreyici
Kriterlerime uymadı hocam world warz z brad pitt için belki izlerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aksiyon sahnelerini biraz abartmışlar. Bir de son sahnede adamın yüzünü kesiyordu ya. Daha sonra yerde kesilen yüz görünüyordu hani. Paint terk biri yapmış galiba.
Kamera ses kalitesi zamanına göre çok iyi bence. 2002de çıkan türk filmleriyle karşılatır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kriterlerime uymadı hocam world warz z brad pitt için belki izlerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera ses kalitesi zamanına göre çok iyi bence. 2002de çıkan türk filmleriyle karşılatır
2-3 senedir film izlemiyorum pek 2 saat başında duramıyorum dizi izlemek daha çok sarıyor. Bir geçen yaz alien serisini izledim baya sarmıştı.

2-3 senedir film izlemiyorum pek 2 saat başında duramıyorum dizi izlemek daha çok sarıyor. Bir geçen yaz alien serisini izledim baya sarmıştı.
Peaky blenders izle 36 bölüm

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Önerilere açığım hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,930
Üyeler
184,703
Son üye