Neler Yeni

Öneri ---Film Önerisi :)---

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
Arkadaşlar babam film izlemeyi seven birisi sürekli bir film bulmamı istiyor ama ben çok fazla film izleyen birisi olmadığım için bulamıyorum daha çok Müslüm 7. koğuştaki mucize mucize tarzı filmleri seviyor öneri yapabilir misiniz ?
teşekkürler şimdiden

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Ne tür filmleri sever yerli-yabancı? Korku-komedi-bilim kurgu-aksiyon? bunları da belirtirsen yardımcı olurum

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne tür filmleri sever yerli-yabancı? Korku-komedi-bilim kurgu-aksiyon? bunları da belirtirsen yardımcı olurum
konuda belirtmiştim aslında tekrar yazayım ''Müslüm'' ''7.koğuştaki mucize'' gibi hayat hikayeleri dram gerçek hikayelere dayalı filmleri seviyor diyebilrim
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuda belirtmiştim aslında tekrar yazayım ''Müslüm'' ''7.koğuştaki mucize'' gibi hayat hikayeleri dram gerçek hikayelere dayalı filmleri seviyor diyebilrim
yabancı izlemez onu belirtmemişim

Beren

80+ Gold
12 Years a Slave, Hacksaw Ridge, Saving Private Ryan, Unbroken, Hotel Rwanda filmlerine bakabilir.

Bildiğim kadarıyla, yazdıklarımın hepsi gerçek hayatta yaşanmış olayları ele alıyor.

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
12 Years a Slave, Hacksaw Ridge, Saving Private Ryan, Unbroken, Hotel Rwanda filmlerine bakabilir.

Bildiğim kadarıyla, yazdıklarımın hepsi gerçek hayatta yaşanmış olayları ele alıyor.

önerilerini kendim için alabilirim fakat yabancı izlemeyi sevmediği için izleyeceğini sanmıyorum teşekkürler

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Arkadaşlar babam film izlemeyi seven birisi sürekli bir film bulmamı istiyor ama ben çok fazla film izleyen birisi olmadığım için bulamıyorum daha çok Müslüm 7. koğuştaki mucize mucize tarzı filmleri seviyor öneri yapabilir misiniz ?
teşekkürler şimdiden
Sully veya dangal izleyebilir. Her şey çok güzel olacak ta çok iyi bir film

Top Bottom