Film ve Dizi Önerilerinizi Bekliyorum

EnEES4113

80+
Reaksiyon skoru
41
Film kültürüm nerdeyse 0 film ve dizi önerisi olan varmı

Film ve dizi izlerken bunalıp 5-10 dakika izleyip kapatan biri olarak bitirdiğim 3-4 nadir dizi var. Film olarak neredeyse herkesin bildiği LOTR ve Hobbit serisi. Bunun dışında dizi olarak Ragnarok, Vikings ve Stranger Things önerebilirim.

Film ve dizi izlerken bunalıp 5-10 dakika izleyip kapatan biri olarak bitirdiğim 3-4 nadir dizi var. Film olarak neredeyse herkesin bildiği LOTR ve Hobbit serisi. Bunun dışında dizi olarak Ragnarok, Vikings ve Stranger Things önerebilirim.
bende nedense tam tersi hissediyorum, film illaki bitecek 1-2 saatte diyerekten izlemeye devam ediyorum fakat hali hazırda 3-4 sezonu çıkan dizilere başlayasım bile gelmiyor bitiremeyecegimi düşündüğüm için.

Film kültürüm nerdeyse 0 film ve dizi önerisi olan varmı
esaretin bedelini izlemediysen ilk onu izle, imdb sıralamasında tepede olmasının cidden iyi bir sebebi var

Dizi olarak Lost-prison break-Breaking bad-The walking dead-better call saul(breaking bad'ten sonra) Film olarak Di Caprionun oynadığı filmler, Esaretin Bedeli, ismini unuttum James Hunt ve niki lauda ile ilgili bir film.

Dizi için;

The 8 Show
Black Mirror
Dahmer
Bodies
Asunta
Mr Robot

Film için;

Clickbait
Do-ga-ni
Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
Parazit

tabii ki herkese hitap etmeyebilir ama ben bunlari oneririm, asunta haric hepsinin imdbsi 7.0'ın uzerinde ve bence illa kendinize gore bir sey bulabilirsiniz

Dizi olarak Lost-prison break-Breaking bad-The walking dead-better call saul(breaking bad'ten sonra) Film olarak Di Caprionun oynadığı filmler, Esaretin Bedeli, ismini unuttum James Hunt ve niki lauda ile ilgili bir film.
bence breaking bad ve better call saul aşırı sıkıcı diziler uykum geliyor izlerken özellikle better call soul. Lost izliyorum şuan güzel dizi ama bitmiyor

bence breaking bad ve better call saul aşırı sıkıcı diziler uykum geliyor izlerken özellikle better call soul. Lost izliyorum şuan güzel dizi ama bitmiyor
Breaking bad biraz farklı zevklere hitap ediyor bende öyle aman ama sevmedim ilk sırada yer almaz ama yinede beğendiğim dizi. Bazıları dünyanın en iyi dizisi diyor breaking bad için. Ama lost herkes tarafından sevilir eminim. Dizileri bir anda bitirmeye çalışma canın istedikçe izle ben breaking badi 1 senede falan bitirdim şuan vikings izliyorum yaklaşık 10 ay falan oldu yani zaten adamlar çıkartırken bu dizileri sezonluk 10 ya da 20 bölüm olarak çıkartıyor 1 ayda 3 sezon izleyeyim dersen bunalirsin

diziler:
Breaking bad
Better Call Soul (Breaking Bad bittikten sonra izleyin)
The walking dead
Vikings
Peaky Blinders
Uzak Şehir
Cobra Kai

filmler:
Dağ
Dağ 2
Dayı: Bir Adamın Hikayesi
Rocky serisi
Fight Club
Nightcrawler
12 angry man
Truva
john wick serisi
Hız Tuzağı
labirent serisi
Fury
The Raid (2012)
The Raid 2 (2014)
El Camino: A Breaking Bad Movie (2019) (Breaking Bad bittikten sonra izleyin)

Interstellar kesinlikle izlemen gereken bir film elimden geldiği kadar izlemeyenlere öneriyorum

Geri