Neler Yeni

Filtre kahve makine önerisi

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Bekar
ben genelde granül kahve tüketen biriyim ama dışarı çıkınca hep filtre kahve içerim taksitle alıcam kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz makine var mıdır
Evden çalışıyorum uyanınca demleyeyim bitene kadar içeyim kafasındayım

ygitt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yiğit
kağıt filtre ile demle bardak bardak demle işlem 3 dakika sürüyor zaten kahve makinesiyle litre litre kahve içme tüketimi gereksiz çok arttıyıor uzun zamanda zararını görürsün bence

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kağıt filtre ile demle bardak bardak demle işlem 3 dakika sürüyor zaten kahve makinesiyle litre litre kahve içme tüketimi gereksiz çok arttıyıor uzun zamanda zararını görürsün bence
hocam önerin için teşekkürler ama yine de bir makine alacağım almasam bile granülü çok tüketiyorum hiç yoktansa filtre kahve tüketeyim

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Metehan
Sadece filtre kahve tüketimi istiyorsan french press de kullanabilirsin

hocam önerin için teşekkürler ama yine de bir makine alacağım almasam bile granülü çok tüketiyorum hiç yoktansa filtre kahve tüketeyim

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece filtre kahve tüketimi istiyorsan french press de kullanabilirsin
uzun zamanır çok eringeç bir adamım hemde filtre kahve konusunda makineye de uzun zamandır hevesim var ben makine alayım

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
Philps en baz modelini bile alsan yeter hepsi aynı işi yapıyor flite kahve makinnasına çok para verme

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
murat
bende o makinanın çok benzeri var bimden almıştım 2 3 sene önce basit mantıkla hepsi aynı şekilde çalışıyor kahvenin tadını etkilemiyor puanı yüksek çok satılmış olanlardan herhangi birini alabilirsin

Top Bottom