Fingertip grip tutuşu için mouse

Ekler

• 1000029124.webp
    1000029124.webp
    82.4 KB · Hit: 11
Bence de Scyrox V8 alın geçin. Bütçesine göre en iyilerden. Claw grip kullanım olarak sizi rahatsız eder mi?

Reis selamün aleyküm alınır mı? ne dersin
Bu tip mouse'lar yerine yeni nesil uygun mouse'ları denemeni tavsiye ederim. Arkadaşın önerdiği scyrox v6-v8 harika mouselardır. Logitech G pro tarzında bir mouse arıyorsan ben ATK Dragonfly A9 Ultra kullanıyorum clone ürünü şekil olarak. Logitech ve Razer istedikleri paraların hakkını veren mouse'lar değil günümüzde. Önerilen mouse'ların Razer ve Logitech'de karşılığı 5-8k bandındaki mouselar.

Bu tip mouse'lar yerine yeni nesil uygun mouse'ları denemeni tavsiye ederim. Arkadaşın önerdiği scyrox v6-v8 harika mouselardır. Logitech G pro tarzında bir mouse arıyorsan ben ATK Dragonfly A9 Ultra kullanıyorum clone ürünü şekil olarak. Logitech ve Razer istedikleri paraların hakkını veren mouse'lar değil günümüzde. Önerilen mouse'ların Razer ve Logitech'de karşılığı 5-8k bandındaki mouselar.
Tamamdır reis sizlerin sözüne uyyum ben atk a9 ultrayı alayım zaten karttaki tüm parayı yemeye gerek yok sipariş edeyim hü gece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri