Benim bilek mouspade değiyor alanda küçük olunca arkasından tutuyorum mousu
sleeve alabilirsin babus değse bile mousepad'e zımbara gibi hissetmezsin ve mis gibi kayar
Benim bilek mouspade değiyor alanda küçük olunca arkasından tutuyorum mousu
Reis selamün aleyküm alınır mı? ne dersinsleeve alabilirsin babus değse bile mousepad'e zımbara gibi hissetmezsin ve mis gibi kayar
Bu tip mouse'lar yerine yeni nesil uygun mouse'ları denemeni tavsiye ederim. Arkadaşın önerdiği scyrox v6-v8 harika mouselardır. Logitech G pro tarzında bir mouse arıyorsan ben ATK Dragonfly A9 Ultra kullanıyorum clone ürünü şekil olarak. Logitech ve Razer istedikleri paraların hakkını veren mouse'lar değil günümüzde. Önerilen mouse'ların Razer ve Logitech'de karşılığı 5-8k bandındaki mouselar.Reis selamün aleyküm alınır mı? ne dersin
Tamamdır reis sizlerin sözüne uyyum ben atk a9 ultrayı alayım zaten karttaki tüm parayı yemeye gerek yok sipariş edeyim hü geceBu tip mouse'lar yerine yeni nesil uygun mouse'ları denemeni tavsiye ederim. Arkadaşın önerdiği scyrox v6-v8 harika mouselardır. Logitech G pro tarzında bir mouse arıyorsan ben ATK Dragonfly A9 Ultra kullanıyorum clone ürünü şekil olarak. Logitech ve Razer istedikleri paraların hakkını veren mouse'lar değil günümüzde. Önerilen mouse'ların Razer ve Logitech'de karşılığı 5-8k bandındaki mouselar.
Reis selamün aleyküm alınır mı? ne dersin