M Mert 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,757 18 Ekim 2022 #27 YonT4N yazmış: İyi müh bölümleri hariç (3-5k max) mühendislikler çok iş yapmıyor hocam Devamı için tıklayın... Aynen, ilk 5K yapamayan hiç vakit kaybetmesin. 5K sıralamayı ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Yok böyle bir şey, sektöre girince anlarsınız.
YonT4N yazmış: İyi müh bölümleri hariç (3-5k max) mühendislikler çok iş yapmıyor hocam Devamı için tıklayın... Aynen, ilk 5K yapamayan hiç vakit kaybetmesin. 5K sıralamayı ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Yok böyle bir şey, sektöre girince anlarsınız.
A Az biraz sakin 80+ Bronze Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 1,698 18 Ekim 2022 #28 Mert yazmış: Aynen, ilk 5K yapamayan hiç vakit kaybetmesin. 5K sıralamayı ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Yok böyle bir şey, sektöre girince anlarsınız. Devamı için tıklayın... Ne iş yapıyorsunuz hangi üni
Mert yazmış: Aynen, ilk 5K yapamayan hiç vakit kaybetmesin. 5K sıralamayı ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Yok böyle bir şey, sektöre girince anlarsınız. Devamı için tıklayın... Ne iş yapıyorsunuz hangi üni
M Mert 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,757 30 Ekim 2022 #29 YonT4N yazmış: Ne iş yapıyorsunuz hangi üni Devamı için tıklayın... İTÜ- Makine mühendisliği mezunuyum, makine mühendisi olarak çalışıyorum.
YonT4N yazmış: Ne iş yapıyorsunuz hangi üni Devamı için tıklayın... İTÜ- Makine mühendisliği mezunuyum, makine mühendisi olarak çalışıyorum.