DefKot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 1,773 Dahası Reaksiyon skoru 1,805 İsim DefKot 9 Ekim 2022 #1 Kanat sosu için kullandığınız ya da kasaptan falan aldığınız bir sos varmı ?
Oneomous 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 6,437 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 3,485 İsim Adem 9 Ekim 2022 #2 DefKot yazmış: Kanat sosu için kullandığınız ya da kasaptan falan aldığınız bir sos varmı ? Devamı için tıklayın... kanat için olur mu bilmiyorum ama normal tavuk gögüsüne kori katıyoruz on numara bir tadı var.
DefKot yazmış: Kanat sosu için kullandığınız ya da kasaptan falan aldığınız bir sos varmı ? Devamı için tıklayın... kanat için olur mu bilmiyorum ama normal tavuk gögüsüne kori katıyoruz on numara bir tadı var.
Letrion 80+ Platinum Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 11,870 En İyi Cevap 3 9 Ekim 2022 #3 Mangal yapacağım zaman kasaba söylüyorum o sosluyor, evde yapacağım zaman toz biber, yağ, sarımsak falan karıştırıyorum işte istediğin baharatları koy.
Mangal yapacağım zaman kasaba söylüyorum o sosluyor, evde yapacağım zaman toz biber, yağ, sarımsak falan karıştırıyorum işte istediğin baharatları koy.