White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Ne konuda açayım?Hocam konu açın
Ne konuda açayım?Hocam konu açın
Frisby'nin ürünlerini anlatan "-" ve "+" noktalarını anlatan bir konu yapabilirsinizNe konuda açayım?
Anliyom ama rampage mouse kullanıyom çünkü bütçem buna yetti.Peki sen 2080Tİ kullandın'mı ki İyi diyiyorsun?
Donanımdan anlayan biri Everest, Rampage, Inca, Frisby gibi markalardan hayır gelmeyeceğini bilir.
Anliyom ama rampage mouse kullanıyom çünkü bütçem buna yetti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla Powerboost kasa almayı düşünüyorum. 300 liraya mesh argb güzel bir kasaya benziyor. Malzeme kalitesi de bence pişman etmez. Arkadaşlar her şey bütçeye bağlı
Powerboost dedim ben hocam ama gamebooster a bakabilirimGameBooster genede orta segment olarak iyi bir marka. Kendimde GameBooster G3605B Kullanıyorum full metal. Malzeme kaliteside Orta segmente yakışır şekilde.
Genede aldığım kasayı önerebilirim. İndirimden 255TL'ye almıştım İtopya'dan.Powerboost dedim ben hocam ama gamebooster a bakabilirim
"GameBooster GB-L06B" iyidir bence.Powerboost dedim ben hocam ama gamebooster a bakabilirim
GameBooster GB-L06B
Dediğim gibi, stoklardan dolayıdır.Hocam EN az 400TL Civarlarında geziyor o kasa
Hocam donanım dedim, çevre birimlerine lafım yok. Kendim de kullanıyorum gayet f/p ürünler.Fiyatlarına göre gayet iyi ürünler. Şahsen mouse hediye mouse olan sendo kulaklığım da gp medusa. İkisinden de çok memnunum Eğer gidip 1000 küsür verip kulaklık mouse alsaydım kasamdan kısmam gerekecekti.
HazırKasayı hazır sistemde mi alacaksınız ayrı mı?
Bütçe nedir?
Evet çevre birimlerini sen gömen çoktu şimdi öneren çok oldu. Aynı şekilde donanım vb şeyler de de artık isimlerini daha çok duyup daha çok öneri almaya başlayacakHocam donanım dedim, çevre birimlerine lafım yok. Kendim de kullanıyorum gayet f/p ürünler.
Alakası yok.Evet çevre birimlerini sen gömen çoktu şimdi öneren çok oldu. Aynı şekilde donanım vb şeyler de de artık isimlerini daha çok duyup daha çok öneri almaya başlayacak