Firsby kasaları neden kötü

Peki sen 2080Tİ kullandın'mı ki İyi diyiyorsun?

Donanımdan anlayan biri Everest, Rampage, Inca, Frisby gibi markalardan hayır gelmeyeceğini bilir.
Anliyom ama rampage mouse kullanıyom çünkü bütçem buna yetti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla Powerboost kasa almayı düşünüyorum. 300 liraya mesh argb güzel bir kasaya benziyor. Malzeme kalitesi de bence pişman etmez. Arkadaşlar her şey bütçeye bağlı

GameBooster genede orta segment olarak iyi bir marka. Kendimde GameBooster G3605B Kullanıyorum full metal. Malzeme kaliteside Orta segmente yakışır şekilde.
Anliyom ama rampage mouse kullanıyom çünkü bütçem buna yetti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla Powerboost kasa almayı düşünüyorum. 300 liraya mesh argb güzel bir kasaya benziyor. Malzeme kalitesi de bence pişman etmez. Arkadaşlar her şey bütçeye bağlı

İkiside neredeyse benzer markalar.
Powerboost dedim ben hocam ama gamebooster a bakabilirim
Genede aldığım kasayı önerebilirim. İndirimden 255TL'ye almıştım İtopya'dan.

Fiyatlarına göre gayet iyi ürünler. Şahsen mouse hediye mouse olan sendo kulaklığım da gp medusa. İkisinden de çok memnunum Eğer gidip 1000 küsür verip kulaklık mouse alsaydım kasamdan kısmam gerekecekti.
Hocam donanım dedim, çevre birimlerine lafım yok. Kendim de kullanıyorum gayet f/p ürünler.

Evet çevre birimlerini sen gömen çoktu şimdi öneren çok oldu. Aynı şekilde donanım vb şeyler de de artık isimlerini daha çok duyup daha çok öneri almaya başlayacak
Alakası yok.

Geri