NS 125 ABS 2025 model neden sevilmiyor?

Hocam sen bilirsin tabi ama iyi araştır o motoru sonradan üzmesin. Ehliyet sıkıntın yoksa direkt ns200 almaanı öneririm ikinci elde 80 civarına bulunuyor.
BMW markasına birşeyler üretiyormuş voge çoğu kişi parça, blok kalitesi iyi diyor.
Kampana tutuyor onda sorun yok ama lastik kötü, kaydırıyor. Evet, ABS yok. Ama bence Çin menşeili motosikletlerden uzak durun.
Boyum 1.90 olduğu için TVS çok küçük kalır altımda. Voge Çin'in zirvesi gibi görülüyor.
pahalı olduğu için sevilmiyor başlangıç için ikinci el temiz drift al geç sonra pulsar ns 200 alırsın o fiyata
Malesef ehliyet yetmiyor.
bütçe nedir ve kaç cc e kadar alabilirsin
Bütçe yazın 160k olabilir. Ehliyet 125cc sınıfına yetiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boy 190 ise hero xpulse al derim
Malesef ehliyetim yetmiyor. Cross motorlar nasıl hiç bilgim yok onlara ait.

15k kullandım ehliyetin müsade etseydi uzun boylular için iyi seçenekti o cc bandına

BMW markasına birşeyler üretiyormuş voge çoğu kişi parça, blok kalitesi iyi diyor.

Boyum 1.90 olduğu için TVS çok küçük kalır altımda. Voge Çin'in zirvesi gibi görülüyor.

Malesef ehliyet yetmiyor.

Bütçe yazın 160k olabilir. Ehliyet 125cc sınıfına yetiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef ehliyetim yetmiyor. Cross motorlar nasıl hiç bilgim yok onlara ait.
anladım hocam , ehliyet kurtarsaydı hero x pulse önericektim boydan dolayı nispeten yüksek bi motor. Bu seçeneklerde benim önerim voge olucaktır. Gayet güzel markadır çin olduğuna bakmayın farklı bir segment gibi takılıyorlar zaten. Bmw gs serisinin motor bloğunu vs bu arkadaşlar üretiyor :D

15k kullandım ehliyetin müsade etseydi uzun boylular için iyi seçenekti o cc bandına
anladım hocam , ehliyet kurtarsaydı hero x pulse önericektim boydan dolayı nispeten yüksek bi motor. Bu seçeneklerde benim önerim voge olucaktır. Gayet güzel markadır çin olduğuna bakmayın farklı bir segment gibi takılıyorlar zaten. Bmw gs serisinin motor bloğunu vs bu arkadaşlar üretiyor :D
voge güzel yakışıklı
Voge r125 çok tatlı gibi ya, zaten arka ön abs var, bende 26 modelini alacağım. Ama hala aklıma takılan ns 125 var arka abs olmasada. Ama her türlü Voge e daha yakınım.

Geri