125cc için gereksiz pahalıSoru zaten başlıkta. Bu motoru almayı istiyorum ikinci el e sürülmek istemediğim için sıfır almak istiyorum ama çoğu kişi 24 modelin daha iyi olduğunu söylüyor. Nedeni ne acaba?
Voge R125 nasıl?
Voge hakkında herhangi bir bilgim yok ama çin menşei önermem pek, arkadaşın dediği gibi en mantıklı seçim 125cc de TVS raider. Benelli 125 s te düşünebilirsin ama onda bile sorunlar çıkabiliyor.Voge R125 nasıl?
TVS Raider 125 öneririm. Memnunum.
Raider 125 i alıyosun keyfine bakıyosun bro
TVS de kampana var diye almak istemiyorum. NS 125 veya Voge r125 almayı planlıyorum dediğim gibi. Voge kullanan herkes memnun neredeyse ve ön arka ABS olduğu için gönlüm ona daha yakın. Boy 190 olduğu için benelli olmaz ya çok sırıtır.Voge hakkında herhangi bir bilgim yok ama çin menşei önermem pek, arkadaşın dediği gibi en mantıklı seçim 125cc de TVS raider. Benelli 125 s te düşünebilirsin ama onda bile sorunlar çıkabiliyor.
Hocam sen bilirsin tabi ama iyi araştır o motoru sonradan üzmesin. Ehliyet sıkıntın yoksa direkt ns200 almaanı öneririm ikinci elde 80 civarına bulunuyor.TVS de kampana var diye almak istemiyorum. NS 125 veya Voge r125 almayı planlıyorum dediğim gibi. Voge kullanan herkes memnun neredeyse ve ön arka ABS olduğu için gönlüm ona daha yakın. Boy 190 olduğu için benelli olmaz ya çok sırıtır.
Kampana tutuyor onda sorun yok ama lastik kötü, kaydırıyor. Evet, ABS yok. Ama bence Çin menşeili motosikletlerden uzak durun.TVS de kampana var diye almak istemiyorum. NS 125 veya Voge r125 almayı planlıyorum dediğim gibi. Voge kullanan herkes memnun neredeyse ve ön arka ABS olduğu için gönlüm ona daha yakın. Boy 190 olduğu için benelli olmaz ya çok sırıtır.
bütçe nedir ve kaç cc e kadar alabilirsinSoru zaten başlıkta. Bu motoru almayı istiyorum ikinci el e sürülmek istemediğim için sıfır almak istiyorum ama çoğu kişi 24 modelin daha iyi olduğunu söylüyor. Nedeni ne acaba?
Boy 190 ise hero xpulse al derimTVS de kampana var diye almak istemiyorum. NS 125 veya Voge r125 almayı planlıyorum dediğim gibi. Voge kullanan herkes memnun neredeyse ve ön arka ABS olduğu için gönlüm ona daha yakın. Boy 190 olduğu için benelli olmaz ya çok sırıtır.