Neler Yeni

Fişten çekilen pc açılmıyor

Fyrios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Meriç
herkese merhaba, bilgisayarım yaklaşık bir aydır kapalı durumdayken fişten çekince açılmıyor. Bir şekilde fiş çıkar tak veya hdmi kablosunu ekran kartına takarak vs bir şekilde çalıştırmayı başardım. Önceden rgb fanım yanıp sönüyordu çalışmıyordu yine de. Şu an rgb ışık ramları söküp çıkarınca yanıp sönüyor ama çok kısa bi süre. Şu an çalışmıyor bilgisayar. Bios pili söktüm ramlerin yerini değiştim kapalıyken güç düğmesine bastım ama fayda etmedi.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
bios pilini mi söktün

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Burak
kasa bilgisayarda dahili batarya yok gücünü fişten alıyor bu nedenle fişten çekersen açılmaz zaten

Fyrios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa bilgisayarda dahili batarya yok gücünü fişten alıyor bu nedenle fişten çekersen açılmaz zaten
Kalkıp burada konu açacak bir insanın kasa ve laptop arasındaki farkı anlayacağını düşünüyorum. Dalga mı geçiyorsunuz o kadar açıkladım bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın lütfen

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Burak
Kalkıp burada konu açacak bir insanın kasa ve laptop arasındaki farkı anlayacağını düşünüyorum. Dalga mı geçiyorsunuz o kadar açıkladım bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın lütfen
demekki yeteri kadar açıklayamamışsın bilmediğim konuda değil ayrıca bu forumda neler gördüm

Fyrios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi not daha fişten çıkardığım halde ortalama 20sn boyunca rgb ışığı yanıp sönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalıştırmayı başardım ama bu yine tekrarlanacak biliyorum. Rgb ışığı yanıp sönüyordu yine psu kapatma tuşu ile kapattım benim bilgisayarım tamamen kapandığında çıt diye ses geliyor açma tuşunu spamladım açıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,649
Üyeler
164,355
Son üye
Ketifa
Top Bottom