Neler Yeni

Fitgirl.repack.site üzerinden oyun indiremiyorum

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin
Fitgirl.repack.site üzerinden Microsoft flight simulator indirmek istiyorum indirime 1337 magnet download üzerinden başlatıyorum fotoğraftaki gibi 8 9 GB iniyor indikçe bellek kullanım miktarı artıyor daha sonra bellek yetersiz uyarısı geliyor ram 16gb boş yer 90gb repack 64gb ama indiremiyorum daha önce indirmiş olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• IMG_20240626_140055.jpg
    IMG_20240626_140055.jpg
    3.4 MB · Hit: 81

byfaresiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
faresiz
Hocam tam sizin dediğiniz gibi yaptım qbittorrentten indi sonra setup yapıp kurdum kisayol falan geldi oyuna giriyorum fotoğraftaki ekrana gelince oyun duruyor görev yöneticisine baktığımda yanıt vermiyor gözüküyor nedendir acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

IDM kurdum eklenti eklendi bravee ama indirilicek sitelerde uyumlu göstermiyor
IDM uzun zamandır kullanmıyorum ama bu konuda bir problem yaşamaman gerekiyor normal şartlar da, başka bir browser'a eklentisini kurup deneye bilirsin veya FDM indirip deneye bilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
PoopKiller
İlgilendiği Kategoriler
Tahri, Fortnite Battle Pass, Beleş Oyun, Ucuz Eşyalar, Komik Bıyıklı Ressamlar.
Steam
zenciarap31_az (valla anlamını bilmiyordum vehalenbilmiyom
Discord
endermal10
Merhabalar öncelikle crack kullanmayı önermiyorum. Sorununuzun çözümü için tavsiyem Qbittorent indirip magneti kopyalayıp qbittorente yapıştırıp qbittorent uygulaması ile indirmenizdir. Şuan online torent indirme yapıyorsunuz bu tavsiye edilmeyen bir şeydir
cracktan çok kaldırılmış oyunlar indirilmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756
Top Bottom