kızlar ''o neymiş öyle ya'' diye bakar arkandan.Fitnesa başlamak istiyorum ama biraz kaygılıyım sebepleri şunlar : kas yırtılması , kısa boy ... Sizce de öyle mi bir de fitnnes a gidersem neler değişir hayatımda
Kas yırtılması bazı kişilerde yaşanıyor ve geçmesi biraz uzun sürebiliyor. Kuzenimde olmuştu 3-4 yılda anca azaldı görüntü olarak. Ayrıca kas yırtılması @Alexa'da da var.Fitnesa başlamak istiyorum ama biraz kaygılıyım sebepleri şunlar : kas yırtılması , kısa boy ... Sizce de öyle mi bir de fitnnes a gidersem neler değişir hayatımda
Fitnesa başlamak istiyorum ama biraz kaygılıyım sebepleri şunlar : kas yırtılması , kısa boy ... Sizce de öyle mi bir de fitnnes a gidersem neler değişir hayatımda
Sebebi nedir kas yırtılmasınınKas yırtılması bazı kişilerde yaşanıyor ve geçmesi biraz uzun sürebiliyor. Kuzenimde olmuştu 3-4 yılda anca azaldı görüntü olarak. Ayrıca kas yırtılması @Alexa'da da var.
Hayatında çok büyük değişiklikler olur. Genetiğin iyiyse harika bir vücuda sahip olursun. Özgüvenin artar, egon artar, daha sağlıklı yaşarsın.
Çok da iyi bir şey değil be hocam. Hatta hiç değil. Kendi arkadaşımdan biliyorum. Çocuk doğuştan kaslı. Ama bir ego var bir ego var. Elimin tersinden geçiresim geliyor.egon artar,
Yani günlük yaşamda etkileri olur fark eder mutlu olursun okula gidiyorsan havalı olursun disiplinli olursun görünüşü iyi olurFitnesa başlamak istiyorum ama biraz kaygılıyım sebepleri şunlar : kas yırtılması , kısa boy ... Sizce de öyle mi bir de fitnnes a gidersem neler değişir hayatımda
Sebebi zaten kaslarımızı yırtarak geliştiririz. Yırtıp proteinlerle birlikte daha güçlü bir şekilde tekrar iyileştirilmesini sağlarız ki kaslarımız büyüsün gelişsin. Bazılarında görüntü olarak bu kas yırtılması kalabiliyor bir süre sebebini bilmiyorum.Sebebi nedir kas yırtılmasının
Evet iyi değil ama yani ister istemez artıyor. Bir ortama girdiğinde vücut hatların belli olunca herkesin sana doğru bakması egoyu arttırıyor.Çok da iyi bir şey değil be hocam. Hatta hiç değil. Kendi arkadaşımdan biliyorum. Çocuk doğuştan kaslı. Ama bir ego var bir ego var. Elimin tersinden geçiresim geliyor.
Kas yırtılması yerine konuyu açalım direk sakatlıklar diyelim , neler değişir bana sigarayı bıraktırdı , bir arkadaşın dediği gibi disiplin getirdi.Fitnesa başlamak istiyorum ama biraz kaygılıyım sebepleri şunlar : kas yırtılması , kısa boy ... Sizce de öyle mi bir de fitnnes a gidersem neler değişir hayatımda
Doğru. Bunu fayda gibi söylemişsiniz gibi anladım. (Türkçe has been killed)Evet iyi değil ama yani ister istemez artıyor. Bir ortama girdiğinde vücut hatların belli olunca herkesin sana doğru bakması egoyu arttırıyor.
Sebebi zorlamak. Ben hayatımda ilk defa sırt, kanat ve bel kaslarını çalıştırdığım halde ağır kaldırdım. Salonda eğilme kalkma hareketini 5KG lik disk ile yaptım. Yaparken zorlanmıyorsunuz ama 1 ay sonra bir bakıyorsunuz yırtık var.kalabiliyor bir süre sebebini bilmiyorum.