Neler Yeni

fitness 2. ya da 3. ayımda supplement kullanmaya başlamalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
2. ayımdayım supplement önerir misiniz? önerirseniz ne kullanmaya başlamalıyım? teşekkürler.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam kilonuz dusuk ise gainer mass kullanabilirsiniz hem yeterli karbonhidrat alirsiniz hemde protein.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
18
Mesaj otomatik birleştirildi:

boy 168 kilo 60 düşük yani galiba kendimi zorlayarak 3 kilo aldım.
Hocam 14 yasindaki kardesim 62 kiloda biraz kilonuzu yukseltmenizi öneririm 67 68 e kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
Hocam kilonuz dusuk ise gainer mass kullanabilirsiniz hem yeterli karbonhidrat alirsiniz hemde protein.
Buna bende katılıyorum ben şu an kullanıyorum kilo almak için işe yarar tabii ki kullanım talimatlarına uyarak spordan hemen sonra kullanılır genelde 250ml su veya süt ile 25-30gr koyulur bi problem yaşamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Buna bende katılıyorum ben şu an kullanıyorum kilo almak için işe yarar tabii ki kullanım talimatlarına uyarak spordan hemen sonra kullanılır genelde 250ml su veya süt ile 25-30gr koyulur bi problem yaşamazsın
teşekkürler hocam gainer olarak ne önerirsiniz?

SerhatCC

80+ Bronze
1 ay önce 57 kiloydum bence böyle devam etsem iyi gibi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi marka önerirsiniz birde kullanım olarak nelere dikkat etmeliyim?
gainer falan zart zurt hikaye.kalorini aldıgın sürece önemi yok. 59 kilodan 89 kiloya çıkmış biri olarak söylüyorum. kreatini kullanma şeklin 0.1 x vucut agırlıgın olabilir. atıyorum 60 kilo isen günlük 6 gram gibi. bol su tüket. kreatin etkisini 3 haftada filan depoları doldurunca gösterir. internette yükleme vs diyorlar uygulamana gerek yok onu. marka olarak da bigjoy suan fiyat olarak iyi kalite olarak da. satın alırken monohidrat olmasına dikkat edersen iyi olur

Keyfen

80+ Bronze
kilo alman sana bir şey katmicak, onu kas olarak koyucaksın gainer felan kullanma 1,5-2 yıl ver kendine tertemiz 75-78 kilo atletik fizik çıkartırsın - supplement olarakta protein tozu al birde creatin ama creatini tavsiyem 6. ayından sonra kullanmaya başla

SerhatCC

80+ Bronze
bu fitness konusunda herkes bir şeyler anlatır benim sana tavsiyem çok bilirsem hızlı gelişirim diye düşünme. git sporunu yap yemeğini ye ben sana gelişeceğinin garantisini veriyorum. 6 ay çok ivmeli gelişirsin zaten sonrasında üstüne koyarsın bilginle ama şu hareket bu hareket bunu yedim şunu yedim muhabbetine girme.git ağırlık kaldır yemeğini ye suyunu iç uyu bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,499
Üyeler
168,143
Son üye
cifcenes
Top Bottom