Fitness başlangıç için protein tozu mu tavuk mu?

Nyghi

80+
Reaksiyon skoru
156
Merhaba, bu gün fitnesse yeni başladım. Fitness tarafında çok fazla rotein almak lazımmış öyle duydum. Protein tozu mu daha iyi olur yoksa her gün tavuk pişirip tavuk yemek mi daha iyi olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not yaş 19 kilo 76

10 yılı aşkındır spor yapan biri olarak iyice araştırmanı tavsiye ediyorum tecrübeli insanların videolarini izleyebilirsin Gürar aydın tavsiye ederim özellikle.. protein tozu yetersiz protein aliyorsan tamamlamak içindir kgx2gr-2-4gr protein yeterlidir

10 yılı aşkındır spor yapan biri olarak iyice araştırmanı tavsiye ediyorum tecrübeli insanların videolarini izleyebilirsin Gürar aydın tavsiye ederim özellikle.. protein tozu yetersiz protein aliyorsan tamamlamak içindir kgx2gr-2-4gr protein yeterlidir
Bence yemeğini ye geç protein tozu yerine çok daha iyi olur ama yiyerek karşılayamıyorsan orası ayrı

Bence yemeğini ye geç protein tozu yerine çok daha iyi olur ama yiyerek karşılayamıyorsan orası ayrı
Valla araştırıyorum şu an, yarın gideceğim bi program yapacaklar. beslenme programı tarzı bir şeyde yapcam dedi hoca ama tam anlamadım nasıl bir şey yapacak.

Günlük proteini tavukla karşılayamıyorsan protein alabilirsin. Karşılıyorsan gerek yok

Protein ihtiyacını yemeklerden alabiliyorsan kesinlikle toz moz almana gerek yok , eğer yoğunluktan vs. protein ihtiyacını yemekten alamıyorsan toz alabilirsin.

Tavuk tavuk tavuk. Kg başına 2-2.5g protein al. Kalorinin büyük kısmını karb olarak al.yağ da al kg başına 0.5g falan. Bu 2sindeki proteini toplayıp Total protein ihtiyacından düşebilirsin. Ekonomi malum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,484
Üyeler
184,634
Son üye
oguguzzuuz
Geri