Neler Yeni

Fitness boy kısaltırmı?

equinoxx

80+ Bronze
Tam tersi kasları. Eridiği için hareketsiz kalırsın
Kas öyle kolay kolay erimez. İşi bilenlere sorun. Kas hafızası vardır mesela bu sayede sporu bıraksan bile başladığında hızlıca toplar kasları. Erime çook zor ve en son iş.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Kas öyle kolay kolay erimez. İşi bilenlere sorun. Kas hafızası vardır mesela bu sayede sporu bıraksan bile başladığında hızlıca toplar kasları. Erime çook zor ve en son iş.
Kas erimesi çok yüksek kilolarda gerçekleşir 130 140 kilolara çıkarsan belli bir yaştan sonra spor yapamazsın bu da göbek yapar ve o kilolarca yaptığın kas erir

Makif82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Doğan
Spordan spora değişir

equinoxx

80+ Bronze

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Kemik büyümesini yavaşlatabilir ama kısalma ciddiye alınacak bir durum değildir.

equinoxx

80+ Bronze
Kas kütlesi nasıl erimeye başlar anlatayım sizlere. Bunun gerçekleşmesi için kalmanız lazım. Evet, yanlış duymadınız. Bunun sebebi karbonhidratın kesilmesidir. Karbonhidratı uzun sürelerce tamamen kesmek zararlıdır. Çünkü vücut ihtiyacı olan karbonhidratı glikojen deposu ve kandaki şeker bitince belirli bir süre sonra mecburen kasların içindeki karbonhidrattan kullanmaya başlar.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kısaltmaz, aksine gelişimine katkı sağlar.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Kas kütlesi nasıl erimeye başlar anlatayım sizlere. Bunun gerçekleşmesi için kalmanız lazım. Evet, yanlış duymadınız. Bunun sebebi karbonhidratın kesilmesidir. Karbonhidratı uzun sürelerce tamamen kesmek zararlıdır. Çünkü vücut ihtiyacı olan karbonhidratı glikojen deposu ve kandaki şeker bitince belirli bir süre sonra mecburen kasların içindeki karbonhidrattan kullanmaya başlar.
alakası yok rahmetli dedem 160 kg idi çokda yemek yerdi ama kendisini kas erimesinden kaybettik

equinoxx

80+ Bronze

Demirkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Demirkan
15Yaşındayım 2Ay sonra 16ya gireceğim. 174Boyunda 63Kg yim şuan 1Aydır fitness yapıyorum. Yaptığım hareketler Bench Press Leg press Lep curl lep ex vs. Haftada 5-7gün gidiyorum. Baba boyu 175 anne boyu 160 artık fazla uzayacağımı düşünmüyorum. Ama bazı yerlerde boy gelişimini olumsuz yönde etkilediğini okudum hatta boy uzamasını yavaşlatmayı geçin boyunu kısaltır diyenler var. Biraz tedirgin oldum. Bilgisi olanlar varsa düşüncelerini paylaşabilir. Yaptığım hareketler:Alıntıyı görüntüle
Çok fazla ağırlık altına girme problem olmaz

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
15Yaşındayım 2Ay sonra 16ya gireceğim. 174Boyunda 63Kg yim şuan 1Aydır fitness yapıyorum. Yaptığım hareketler Bench Press Leg press Lep curl lep ex vs. Haftada 5-7gün gidiyorum. Baba boyu 175 anne boyu 160 artık fazla uzayacağımı düşünmüyorum. Ama bazı yerlerde boy gelişimini olumsuz yönde etkilediğini okudum hatta boy uzamasını yavaşlatmayı geçin boyunu kısaltır diyenler var. Biraz tedirgin oldum. Bilgisi olanlar varsa düşüncelerini paylaşabilir. Yaptığım hareketler:Alıntıyı görüntüle
hayır kardeşim başka sorun var mı

Top Bottom