Fitness için Eldiven önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,034
Pazartesi fitnessa başlıyorum eldiven olmadan olmuyorum avucum hemen yara bere içinde oluyor. Fiyatına göre iyi bir eldiven önerir misiniz?? bütçe 80 TL

Dekatrondan istediğini alabilirsin ama en kullanmama taraftarıyım.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Neden kullanmayayımki
Elin terlediği için ve tr de güzel eldiven olmadığından dolayı kemiğe zarar veriyor. Parmakların bitişindeki yerlerde topçuklar var. Terleyince deri yumuşuyor -çok kötü olay- yumuşayınca kemiğe geliyor falan filen
Ama savaş cebeci gibi ustalardan eldiven kullananda var aslında
dekatrondan istediğini al onlar iyi
bilek desteğide alabilirsin daha çok iş yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elin terlediği için ve tr de güzel eldiven olmadığından dolayı kemiğe zarar veriyor. Parmakların bitişindeki yerlerde topçuklar var. Terleyince deri yumuşuyor -çok kötü olay- yumuşayınca kemiğe geliyor falan filen
https://www.ssnsports.com.tr/ssn-fitness-pad-avuc-ici-eldiveni
bbunu al

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.ssnsports.com.tr/ssn-fitness-pad-avuc-ici-eldiveni
bbunu al
gittiğim salondaki ağırlıklar elimi acıtıyor mecbur almalıyım

bu bütçe ile pek güzel ürünler yok ve eldiven ile kavrama kuvvetin azalır , eldivensiz ile çalışınca da elin haşat oluyor nasır tutuyor ve o nasır da bir yere kadar iyileşiyor tavsiyem olabildiğince eldiven ile çalış ama daha iyi bir eldiven şart. avuç içi eldivenlerden çok satılan ürünlerden birini beğenip alabilirsin

Pazartesi fitnessa başlıyorum eldiven olmadan olmuyorum avucum hemen yara bere içinde oluyor. Fiyatına göre iyi bir eldiven önerir misiniz?? bütçe 80 TL
Kullanma nasır olsun yemekten sonra güzel oluyor

Geri