E eren1265 80+ Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Eyüp Eren Karalı 13 Temmuz 2024 #1 Fitness a yeni başladım fakat pek bilgim yok Bilgisi olanlar bana bi program hazırlayabilir mi ?
RuthlV5 80+ Bronze Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 1,219 Dahası Reaksiyon skoru 507 İsim Mert Kirazlı 13 Temmuz 2024 #2 gittiğin spor salonundaki koç dan iste o sana yazar zaten onlar çok daha iyi bilir eğer burdan tavsiye almak istiyorsan boy ve kilonu yazmalısın
gittiğin spor salonundaki koç dan iste o sana yazar zaten onlar çok daha iyi bilir eğer burdan tavsiye almak istiyorsan boy ve kilonu yazmalısın
E eren1265 80+ Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Eyüp Eren Karalı 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 RuthlV5 yazmış: gittiğin spor salonundaki koç dan iste o sana yazar zaten onlar çok daha iyi bilir eğer burdan tavsiye almak istiyorsan boy ve kilonu yazmalısın Devamı için tıklayın... Çok ilgilenmiyolar bende onlara dil dökmek istemiyorum bu yüzden buraya yazmak istedim Boy:180 Kilo:60
RuthlV5 yazmış: gittiğin spor salonundaki koç dan iste o sana yazar zaten onlar çok daha iyi bilir eğer burdan tavsiye almak istiyorsan boy ve kilonu yazmalısın Devamı için tıklayın... Çok ilgilenmiyolar bende onlara dil dökmek istemiyorum bu yüzden buraya yazmak istedim Boy:180 Kilo:60