Kameraya tokat atan sarışın bir abi vardı o eleman iyiydi galiba ismini hatırlarsam yazarım burayaArkadaşlar cidden ilgilenen yag yakim surecini iyi yöneten ve kisiye ozel antrenman ve beslenme sunan bir koc ariyorum önerinizin var mi?
abim ciddi sakatlık yaşadıktan sonra teknik bilgisine güvendiğim için ağırsağlamı tercih etmiştik son derece bilgili ve ilgililerdi sağasağlam ettiler abimi çalıştıkları fizyoterapistlerle beraber.Arkadaşlar cidden ilgilenen yag yakim surecini iyi yöneten ve kisiye ozel antrenman ve beslenme sunan bir koc ariyorum önerinizin var mi?
şahan yağcıKameraya tokat atan sarışın bir abi vardı o eleman iyiydi galiba ismini hatırlarsam yazarım buraya
Koça vereceğin parayı beslenmene ver kalori ihtiyacını hesapla çıkan sonucun 500, 600 kalori eksiğini al protein ağırlıklı beslen çok güzel yağ yakarsın öyle hocaya falan para kaptırma kendi beslenmene harca öyle zor bir şey değil yağ yakımıArkadaşlar cidden ilgilenen yag yakim surecini iyi yöneten ve kisiye ozel antrenman ve beslenme sunan bir koc ariyorum önerinizin var mi?