Neler Yeni

Fitness uzaktan koç önerisi

arda4242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güler
Arkadaşlar cidden ilgilenen yag yakim surecini iyi yöneten ve kisiye ozel antrenman ve beslenme sunan bir koc ariyorum önerinizin var mi?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,411
İsim
Kaan
Arkadaşlar cidden ilgilenen yag yakim surecini iyi yöneten ve kisiye ozel antrenman ve beslenme sunan bir koc ariyorum önerinizin var mi?
Kameraya tokat atan sarışın bir abi vardı o eleman iyiydi galiba ismini hatırlarsam yazarım buraya

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Onur
abim ciddi sakatlık yaşadıktan sonra teknik bilgisine güvendiğim için ağırsağlamı tercih etmiştik son derece bilgili ve ilgililerdi sağasağlam ettiler abimi çalıştıkları fizyoterapistlerle beraber.
Sonsuz kefilim o konuda ama pahalılar.
Önerim almamanız sonuçta basit bu iş kalori açığı verip boğazını tutacaksın. Ama yok ben illa alacam diyorsan ucuzundan birinden 3 aylık al bir dene. Hoşuna giderse devam edersin.
Ucuz olarak bildiğim arda build var
Kameraya tokat atan sarışın bir abi vardı o eleman iyiydi galiba ismini hatırlarsam yazarım buraya
şahan yağcı

En İyi Cevap
1
Koça vereceğin parayı beslenmene ver kalori ihtiyacını hesapla çıkan sonucun 500, 600 kalori eksiğini al protein ağırlıklı beslen çok güzel yağ yakarsın öyle hocaya falan para kaptırma kendi beslenmene harca öyle zor bir şey değil yağ yakımı

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
ömer faruk
eğer sporunu evden yapmayacaksan gideceğin salondaki hocalardan ders almanı tavsiye ederim çünkü hareket formlarını bire bir gözlemleyip sana anlık feedback sağlayarak daha düzgün formlarda yapabilmeni sağlarlar. Eğer yeni başlayacak biriysen şu an hangi programı uygulayacağından ziyade hareket formlarını öğrenmen daha önemli diye düşünüyorum. Ben yeniden başlayacak olsam bu yoldan ilerlerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,182
Üyeler
171,715
Son üye
seyhokaan
Top Bottom