Neler Yeni

Fitness vs dövüş sanatı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Söylemek istemiyorum
Fitness mı yapmalıyım yoksa dövüş sanatımı yapmalıyım boy186 kilo92 yaş 16

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
Ben olsam fitness yapardım

Farway

80+ Silver
Bu sana kalmış bir seçim ve ikisi çok ayrı olaylar. Dövüş yaparken aynı anda Fitness olmaz diyenler ağırlıklıdır çünkü fazla kas esnekliği azaltır ama FİT kaslı bir görüntüye ulaşarak dövüş sporuda yapmak mümkündür, en büyük örnek bruce lee'dir. Görüntü istiyorsan fitness iyidir.

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay
Fitness mı yapmalıyım yoksa dövüş sanatımı yapmalıyım boy186 kilo92 yaş 16
Her türlü dövüş sanatı sokakta kendini koruman önemli GS Drogba formalı bir arkadaş gelse kasların değil dövüş sanatın kurtarır

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
dövüşmeyi öğrendikce sokaktaki it kopuktan daha çok uzak durucak.Bu bir spor 2-3 ucube dövücem diye yapılmaz

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Furkan
Her türlü dövüş sanatı sokakta kendini koruman önemli GS Drogba formalı bir arkadaş gelse kasların değil dövüş sanatın kurtarır
arkadaşın boyu posu gayet yerinde dışarıdan baktığınızda göz korkutan bir vücuda sahip zaten. öyle biri karşısına çıkarsa muhtemelen emanetine güvendiğin için karşısına çıkar o zaman da dövüş sanatı falan işe yaramaz. youtube'da izlenilen gibi bir durum söz konusu da değil. bıçak varsa kavgadan kaçınacaksın. yok öyle dodgelarım yok şöyle bayıltırım falan.. aynen :D

eneskaya6

80+ Silver
bir savunma sporu yaptiktan sonra fitenessin ne kadar bos oldugunu anlarsin. Fitness sadece vucuda makyaj yapmaktir. Saglamlik dayaniklilik güc istiyorsan dövüs sanati yapmak zorundasin

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Durmuş Fıstık
Bro boyun ve kilon çok iyi vücut geliştirme yapsan çok iyi olur, zaten doğal kalırsan kas esnekliğin çok kısıtlanmazsın bir yandan da dövüş sporlarıyla ilgilenirsin makine gibi bişey olursun

eneskaya6

80+ Silver
7-8 sene taekwando yaptim. 5-6 yil oldu birakali ama ayaklarimda hala o esneklik var. Ayaklarimi istedigim gibi cok rahat kullanabiliyorum kafa hizasina istedigim gibi tekme savurabiliyorum kosarken olsun ya da baska seylerde gecmiste yaptigim sporun bana biraktigi izler hala var butun teknikleri zaten bastan sonra hatirliyorum diyebilirim sadece tekme olarak düşünme atiklik pozisyon alma refleks gosterme vs vs. Ama fitness yapsaydim coktan vucudum sönmus ne teknik ne bisey kalacakti. Fitness anlik makyaj gibidir birakirsan gider. Sana tavsiyem boks güreş ya da taekwando yapman. Bu yasta kazanacagin esneklikler cok uzun yillar boyunca kaliyor. Ve vucudunu cok guzel sekillendiriyor

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
7-8 sene taekwando yaptim. 5-6 yil oldu birakali ama ayaklarimda hala o esneklik var. Ayaklarimi istedigim gibi cok rahat kullanabiliyorum kafa hizasina istedigim gibi tekme savurabiliyorum kosarken olsun ya da baska seylerde gecmiste yaptigim sporun bana biraktigi izler hala var butun teknikleri zaten bastan sonra hatirliyorum diyebilirim sadece tekme olarak düşünme atiklik pozisyon alma refleks gosterme vs vs. Ama fitness yapsaydim coktan vucudum sönmus ne teknik ne bisey kalacakti. Fitness anlik makyaj gibidir birakirsan gider. Sana tavsiyem boks güreş ya da taekwando yapman. Bu yasta kazanacagin esneklikler cok uzun yillar boyunca kaliyor. Ve vucudunu cok guzel sekillendiriyor
fitnes anlık makyaj gibidir bırakırsan gider?? Toplumdaki yanlışlara sende ortak olma.Yapabileceğim tüm sporları yaptım.Sen hayatında fitnes yaptın mı ki böyle bir yorum yapıyosun.Sosyal medyadaki hantal gorillerle bir tutma fitness yapanları.Fit ve estetik bir vücut için yapılır.Neden sadece birini tercih etsin.Yapıcağı işe göre kendine bir program belirler.Ayrıca bu fitnesı ne kadar doğal bir şekilde devam ettirsen vücut yaş ilerlediğinde o kadar geç sarkar.Birebir sorularımı sorduğum dünya şampiyonundan alınmış bir bilgidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,575
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom