Neler Yeni

Fitnessda boynum tutuldu ve kasılıyor

zadagag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zadagag Bayazit
cumartesi günü spor salonunda hanging leg raises yaparken son sette kafamın sol arka tarafından boynuma tutuldu 2 gün ara verdim bugun tekrar geldim salona incline bench press yapacaktım daha 2. tekrarı yapamadan boynumun, kafamın sol arka tarafında çok fena tutulma yaşadım 20 dk geçti ve halen kasılıyor yavaştan ve bu acıtıyor bunun geçmesi için ne kadar ara vermeliyim ve ya ne yapmalıyım?
arkadaşım boynunu çok kasmışsınfır incinmiştir dedi ama yinede size sorayım dedim

dnzz

80+
cumartesi günü spor salonunda hanging leg raises yaparken son sette kafamın sol arka tarafından boynuma tutuldu 2 gün ara verdim bugun tekrar geldim salona incline bench press yapacaktım daha 2. tekrarı yapamadan boynumun, kafamın sol arka tarafında çok fena tutulma yaşadım 20 dk geçti ve halen kasılıyor yavaştan ve bu acıtıyor bunun geçmesi için ne kadar ara vermeliyim ve ya ne yapmalıyım?
arkadaşım boynunu çok kasmışsınfır incinmiştir dedi ama yinede size sorayım dedim
Doktora git. Dinlendir boynunu bir de bi süre ağır hareket yapma. Bence yaparken boynunu kasma formu düzgün yap

zadagag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zadagag Bayazit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktora git. Dinlendir boynunu bir de bi süre ağır hareket yapma. Bence yaparken boynunu kasma formu düzgün yap
ya büyük ihtimalle formum kötü olduğu için oluyor ne zaman kendi başıma yeni bilmediğim haraket yapmaya kalkışsam boynuma vuruyor

Makaroni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hasip İzmirli

En çok boyun tutulmasına yol açan hareket bu​

Programında bu hareket varsa programından çıkar

Dinlenmen veya Doktora gitmen bir şeyi değiştirmez,boyun tutulmana yol açan hareketi bulup onu programından çıkardığında düzelirsin

xPsycho

80+
kendini kastığın için veya formun yanlış olduğu için olmuştur kaldıramayacağın ağırlıklara girmeye çalışma yoksa gereksiz yere bi yerlerini kasıp ağrı yaşarsın hareket formuna çok dikkat et

zadagag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zadagag Bayazit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendini kastığın için veya formun yanlış olduğu için olmuştur kaldıramayacağın ağırlıklara girmeye çalışma yoksa gereksiz yere bi yerlerini kasıp ağrı yaşarsın hareket formuna çok dikkat et
hanging leg raises ağırlıksız yapılıyor

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
kerim deveci
Boynuna sıcak bez sar birazcık gevşesin boynun doktora gidebiliyorsan acil olarak git

dnzz

80+
ya büyük ihtimalle formum kötü olduğu için oluyor ne zaman kendi başıma yeni bilmediğim haraket yapmaya kalkışsam boynuma vuruyor
Dostum en iyisi boş ağırlık ile hedef kas grubunu hissetmeye çalışmak ama şöyle bir durum var compound hareketlerde hwdefledigij bölgeyi hissedemezsin bazen bu hedef kas grubunun çalışmadığı anlamına gelmiyor. Benim tahminimce incline benchpress yaparken boynunu kaldırdın aynada kendime bakacam diye boynun tutuldu geçer sadece zorlama gerekirse boş ağırlıklar ile dene boş bar ile dene önce formunu düzelt

Rainwax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Kuş
Fizyoterapiste gitmeni tavsiye ederim nasıl masaj yapacağını, nasıl düzeleceğini öğretir

zadagag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zadagag Bayazit
bu hara
Dostum en iyisi boş ağırlık ile hedef kas grubunu hissetmeye çalışmak ama şöyle bir durum var compound hareketlerde hwdefledigij bölgeyi hissedemezsin bazen bu hedef kas grubunun çalışmadığı anlamına gelmiyor. Benim tahminimce incline benchpress yaparken boynunu kaldırdın aynada kendime bakacam diye boynun tutuldu geçer sadece zorlama gerekirse boş ağırlıklar ile dene boş bar ile dene önce formunu düzelt
incline bench press yaparken olmadı dostum yazdıgım gibi hanging leg raises yaparken oldu bu boyun tutulması inclne bench presi 5-6 aydır yapıyorum ondan öncede sporu eskiden yaptıgım zamanlarda yapıyordum inclşne benchpressde formum iyi ondan değil sadece hanging leg raises yaparken boynum tutuldu 2 gün geçmesine ragmen halen iyileşmedi o yüzden sordum hem benim spor salonunda ayna yok sadece banyo/tuvalette var 😁

Top Bottom