FiveM 11 Yaşındayım Sunucu Önerisi

Savaş Satış

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
Sa.FiveM indirdim ama yaşım tutmadığı için five live rage mp indirdim onda sorun çıktı anticheat sorunu o yüzden sunucu önerisi istiyorum yaşım 11 freeplay istemiyorum roleplay olursa daha iyi olur

Sa.FiveM indirdim ama yaşım tutmadığı için five live rage mp indirdim onda sorun çıktı anticheat sorunu o yüzden sunucu önerisi istiyorum yaşım 11 freeplay istemiyorum roleplay olursa daha iyi olur
Ses kalınlaştırıcı kullan ,olgun gibi davran sorun çıkmaz

Ses kalınlaştırıcı kullan ,olgun gibi davran sorun çıkmaz
vay be sesimiz ince diye dalga geçiyorlardı şimdi yalan söylediğimiz yaşlardayız dün biri bana valorantta abi dedi :c

Gerçekten öyle her zaman 2-3 yaş büyük gösterirdim
Benim göstermeme gerek kalmıyordu, 12 yaşımdayken admin olduğum bi CS sunucusunda oynardım ve yaşımı söylemesem beni 16-17 sanarlardı.

ama rp yaparken mikrofonsuz zor
Ben zaten mikrofon kullanma diye bir şey demedim. Beni sesli sohbeti kullanmama rağmen sesimi duyup 16-17 sanarlardı onu söylüyorum.

Çok fazla robotlaştırmadığın sürece ses kalınlaştırıcı kullan geç. Kontrol edeceklerini sanmam.

Ben zaten mikrofon kullanma diye bir şey demedim. Beni sesli sohbeti kullanmama rağmen sesimi duyup 16-17 sanarlardı onu söylüyorum.

Çok fazla robotlaştırmadığın sürece ses kalınlaştırıcı kullan geç. Kontrol edeceklerini sanmam.
oki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk düşünsene program çöküyor rp yaparken gg sin

oki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk düşünsene program çöküyor rp yaparken gg sin
Çökmez kanka, ben kendim Morphvox Pro kullanıyorum bir göz at derim. Fakat indirirken dikkatli ol korsan yazılım (pro edition) olduğundan virüs falan yiyebilirsin. Link atamam maalesef forum kurallarının dışında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri