banı aralık 16 sında yedim hala acılmıyo mail falan mı atayım kisaati dolmamıstır belki aksam 19 da yediysen aksam 19 da acılır
11 gün daha var diyor ya hocambanı aralık 16 sında yedim hala acılmıyo mail falan mı atayım ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
kanka onu 16 aralıktan beri diyor11 gün daha var diyor ya hocam
Hocam fivem 15-14 gün arası atıyor diye biliyorum ilk banı eğer sayaçta sıkıntı olsaydı 11 e düşmezdikanka onu 16 aralıktan beri diyor
bilmiyorum bekliyim artık 11 gun olmazsa yazarım artık eywHocam fivem 15-14 gün arası atıyor diye biliyorum ilk banı eğer sayaçta sıkıntı olsaydı 11 e düşmezdi
Sil fivem ı geri yükle bazen oluyo öyle bug larbilmiyorum bekliyim artık 11 gun olmazsa yazarım artık eyw
kanka şimdi 14 oldu tekrar hep bunu yapıyo fivem desteği falan varmı biliyosan atarmısınHocam fivem 15-14 gün arası atıyor diye biliyorum ilk banı eğer sayaçta sıkıntı olsaydı 11 e düşmezdi
Banı kaldırmayı mı deniyorsun hwid'ni değiştirerek falankanka şimdi 14 oldu tekrar hep bunu yapıyo fivem desteği falan varmı biliyosan atarmısın
Eğer öyle yapıyorsan yapma her denediğinde süre artacak elleme 14 gün fiveme girmeden bekleBanı kaldırmayı mı deniyorsun hwid'ni değiştirerek falan
Sadece baska epic hesaba girmiştim bide fivem sil yükle falan yapmıstım onlardan mıdırBanı kaldırmayı mı deniyorsun hwid'ni değiştirerek falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer öyle yapıyorsan yapma her denediğinde süre artacak elleme 14 gün fiveme girmeden bekle
Hocam sen 14 gün bekle eğer hala 14 gün devam ediyorsa fiveme mail atarsın veya discord sunucularından yazarsın gün bitmeden iletişime geçersen yardımcı olmazlarSadece baska epic hesaba girmiştim bide fivem sil yükle falan yapmıstım onlardan mıdır
hocam tekrar merhabaHocam sen 14 gün bekle eğer hala 14 gün devam ediyorsa fiveme mail atarsın veya discord sunucularından yazarsın gün bitmeden iletişime geçersen yardımcı olmazlar