Neler Yeni

FiveM Drop ve kasma sorunu

IcelY0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yavuz Selim
Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açmış isem kusura bakmayın, öncelikle FiveM'de çok drop yiyorum ve bir türlü oynatmıyor benle aynı sisteme sahip arkadaşım çatur çutur oynuyor ben oynayamıyorum sadece benim işlemcim farklı drop işlemciden olur mu ? 4-5 ay önce sıkıntısız oynuyordum.

Sistem:
Nvidia GTX 950 2 GB
Xeon X3440 2.53 GHz (STOCK)
8 GB DDR3 Ram

İşlemciye overclock yapsam düzelir mi ? Bildiğim kadarıyla GTA 5 İşlemciye önem veriyor fakat GTA'da drop yemiyorum.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Ram'den kaynaklı eğer yükseltebiliyorsanız raminizi yükseltin. (Ne kadar fazla plugin map o kadar fps düşüşü vb)

IcelY0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yavuz Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram'den kaynaklı eğer yükseltebiliyorsanız raminizi yükseltin.
ya şimdi arkadaşımda da 8 GB ram var onunda ekran kartı aynı o drop yemeden oynayabiliyor biliyorum 8 GB'ın yeterli olmadığını fakat İşlemciden olma ihtimali var mı ?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
ya şimdi arkadaşımda da 8 GB ram var onunda ekran kartı aynı o drop yemeden oynayabiliyor biliyorum 8 GB'ın yeterli olmadığını fakat İşlemciden olma ihtimali var mı ?
Olabilir, arkadaşınız overclock falan yapmış mı ve sıcaklık değerleriniz nasıl?

IcelY0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yavuz Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Overclock yaparsanız biraz olsun drop gidebilir ama arkadaşınız i5 6. nesil ama ney onu yazmamışsınız.
İşte tam bilmiyorum onu bilsem overclock ne kadar yapsam kapatırım işlemci darboğazını ?

Jaja50

80+ Silver
Sistem de ssd var mı ? Varsa oyun ssd'ye mi kurulu ?

IcelY0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yavuz Selim
anladım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem de ssd var mı ? Varsa oyun ssd'ye mi kurulu ?
120 gb ssd'm var fivem ssdye kurulu gta 5 hdd'de hdd'den olma ihtimali olabilir fakat gta 5'de drop yemiyorum

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açmış isem kusura bakmayın, öncelikle FiveM'de çok drop yiyorum ve bir türlü oynatmıyor benle aynı sisteme sahip arkadaşım çatur çutur oynuyor ben oynayamıyorum sadece benim işlemcim farklı drop işlemciden olur mu ? 4-5 ay önce sıkıntısız oynuyordum.

Sistem:
Nvidia GTX 950 2 GB
Xeon X3440 2.53 GHz (STOCK)
8 GB DDR3 Ram

İşlemciye overclock yapsam düzelir mi ? Bildiğim kadarıyla GTA 5 İşlemciye önem veriyor fakat GTA'da drop yemiyorum.
çok pluginli olan sw lere girmenizi önermeme çok fps düşüşü yaşarsınız

Jaja50

80+ Silver
anladım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

120 gb ssd'm var fivem ssdye kurulu gta 5 HDD'de HDD'den olma ihtimali olabilir fakat gta 5'de drop yemiyorum
Dünyanın renderlenmesi, drop olmaması, harita altına düşmemek için oyunun ssd'ye kurulmasını tavsiye ediyorum. Sorunun çözümü bu olmayabilir, bilmiyorum. Ama bu bilgilendirmeyi yapayım dedim. Normal GTA 5 ile FiveM farklı.

IcelY0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yavuz Selim
Dünyanın renderlenmesi, drop olmaması, harita altına düşmemek için oyunun ssd'ye kurulmasını tavsiye ediyorum. Sorunun çözümü bu olmayabilir, bilmiyorum. Ama bu bilgilendirmeyi yapayım dedim. Normal GTA 5 ile FiveM farklı.
farkındayım fakat ssd'de yer yok zaten gta 5'i kurmaya yerim yok.

Top Bottom