FiveM FPS sorunu

Reaksiyon skoru
41
Normalde 60-70 FPS almaktayım ama araba ile hızlanmaya başlayınca kasmaya başlıyor 12 FPS bile gördüm sebebi nedir?
SİSTEMİM:
İ5 3470
RX 470 Nİtro
8GB ram 1333 MHz
550W PSU

Bir 8GB daha RAM alacağım yakında sorun çözülür mü? başka serverde 120'ye kadar çıkıyor FPS ama burada biraz fazla araba var sanırım o yüzden olabilir mi?
Olabilir. 1600mhz ram alırsan birde cift kanal yaparsan düzelir diye düşünüyorum.

Bir 8GB daha RAM alacağım yakında sorun çözülür mü? başka serverde 120'ye kadar çıkıyor FPS ama burada biraz fazla araba var sanırım o yüzden olabilir mi?
Sunucu ile alakalı olabilir sunucu ile değil yoğunluk ile ilgisi varsa yoğunluk olan yere gidip görev yöneticisinden ram kullanımına bakabilirsiniz %95 felansa eğer ram ile alakalıdır.

Sunucu ile alakalı olabilir sunucu ile değil yoğunluk ile ilgisi varsa yoğunluk olan yere gidip görev yöneticisinden RAM kullanımına bakabilirsiniz %95 felansa eğer RAM ile alakalıdır.
Ram kullanımı %85 falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam.

RAM kullanımı %85 falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Hdd rpm hızı kaçtır ?
Birde arabayla hızlı giderken mi kasıyor özellikle ?
Kalabalık alanlarda fps düşmesi gayet normal fivem gta5in yapımcısı değil bir sürü modlarla oynanıyor gayet normal

HDD rpm hızı kaçtır ?
Birde arabayla hızlı giderken mi kasıyor özellikle ?
Kalabalık alanlarda fps düşmesi gayet normal fivem gta5in yapımcısı değil bir sürü modlarla oynanıyor gayet normal
HDD hızını bilmiyorum maalesef ama pek kaliteli bir disk değil 320GB olduğundan anlayabiliriz galiba ve evet araba ile hızlanınca kasmalar yaşıyorum.

HDD hızını bilmiyorum maalesef ama pek kaliteli bir disk değil 320GB olduğundan anlayabiliriz galiba ve evet araba ile hızlanınca kasmalar yaşıyorum.
Hd tuneydi galiba bu programı indirerek rpm hızına bakabilirsin 5400rpm ise bende bu sorunu yaşıyordum fivemde hatta normal gtada arabayla hızlı giderken şehirde textureleri yükleyemiyor.Fivemde yüklüyor ama drop yapıyor textureleri yüklemesi için eğer hdd 7200rpm ise sorun ramle alakalıdır (çok büyük ihtimalle)

Hd tuneydi galiba bu programı indirerek rpm hızına bakabilirsin 5400rpm ise bende bu sorunu yaşıyordum fivemde hatta normal gtada arabayla hızlı giderken şehirde textureleri yükleyemiyor.Fivemde yüklüyor ama drop yapıyor textureleri yüklemesi için eğer HDD 7200rpm ise sorun ramle alakalıdır (çok büyük ihtimalle)
Programı açtım fakat RPM değerinin yazdığı kısım boş bir değer yazmıyor ne yapmalıyım?

Geri