Neler Yeni

fiverr hakkında bilgi

Komando41.

80+ Silver
bionlukta hesap acmayı planlıyordum sonradan fiverr daha cazip geldi fiverr uyelik acmak ucertlimi bionluk veya fiverr siz hangisini tercih ederdiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
Fiverr dünya çapında bi freelance sitesi hocam birden fazla gig oluşturursan daha çok şansın olur. ben grafik tasarım üzerinden 4-5 farklı gig oluşturmama rağmen iş alamadım. Ama ing. öğretmeni kuzenim güzel iş yapıyor çeviri işinden. Geçen ay 5 tane videoya türkçe altyazı hazırlama işinden 100 dolara yakın para kazandı mesela. benim tercihim fiverr tabii ki hizmet alma ve hizmet verme açısından.

Komando41.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiverr dünya çapında bi freelance sitesi hocam birden fazla gig oluşturursan daha çok şansın olur. ben grafik tasarım üzerinden 4-5 farklı gig oluşturmama rağmen iş alamadım. Ama ing. öğretmeni kuzenim güzel iş yapıyor çeviri işinden. Geçen ay 5 tane videoya türkçe altyazı hazırlama işinden 100 dolara yakın para kazandı mesela. benim tercihim fiverr tabii ki hizmet alma ve hizmet verme açısından.
bionluk gibi üyelik ucreti varmı vergi kesme olayları varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
bionluk gibi üyelik ucreti varmı vergi kesme olayları varmı
bildiğim kadarıyla vergi kesmeden ziyade payoneer hesabın olması lazım. ve toplamda 20 dolar olmadan parayı hesabına aktaramıyorsun. Her hesabına para yollamanda 3 dolar kesintiye uğratıyor.
ekleme: ayrıca fiverr yaptığın her işten %20 komisyon alıyor.

Komando41.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla vergi kesmeden ziyade payoneer hesabın olması lazım. ve toplamda 20 dolar olmadan parayı hesabına aktaramıyorsun. Her hesabına para yollamanda 3 dolar kesintiye uğratıyor.
ekleme: ayrıca fiverr yaptığın her işten %20 komisyon alıyor.
ayarladım hizmetimi 20 dolardan satısa cıkardım teskkürler

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular