Komando41.
80+ Silver
bionlukta hesap acmayı planlıyordum sonradan fiverr daha cazip geldi fiverr uyelik acmak ucertlimi bionluk veya fiverr siz hangisini tercih ederdiniz
Benimde bilgiye ihtiyacım varbionlukta hesap acmayı planlıyordum sonradan fiverr daha cazip geldi fiverr uyelik acmak ucertlimi bionluk veya fiverr siz hangisini tercih ederdiniz
bionluk gibi üyelik ucreti varmı vergi kesme olayları varmıFiverr dünya çapında bi freelance sitesi hocam birden fazla gig oluşturursan daha çok şansın olur. ben grafik tasarım üzerinden 4-5 farklı gig oluşturmama rağmen iş alamadım. Ama ing. öğretmeni kuzenim güzel iş yapıyor çeviri işinden. Geçen ay 5 tane videoya türkçe altyazı hazırlama işinden 100 dolara yakın para kazandı mesela. benim tercihim fiverr tabii ki hizmet alma ve hizmet verme açısından.
bildiğim kadarıyla vergi kesmeden ziyade payoneer hesabın olması lazım. ve toplamda 20 dolar olmadan parayı hesabına aktaramıyorsun. Her hesabına para yollamanda 3 dolar kesintiye uğratıyor.bionluk gibi üyelik ucreti varmı vergi kesme olayları varmı
ayarladım hizmetimi 20 dolardan satısa cıkardım teskkürlerbildiğim kadarıyla vergi kesmeden ziyade payoneer hesabın olması lazım. ve toplamda 20 dolar olmadan parayı hesabına aktaramıyorsun. Her hesabına para yollamanda 3 dolar kesintiye uğratıyor.
ekleme: ayrıca fiverr yaptığın her işten %20 komisyon alıyor.
toplaşıp fiverr hesaplarımızı paylaşırsak güzel etkileşimler alabiliriz hocam ne dersiniz?ayarladım hizmetimi 20 dolardan satısa cıkardım teskkürler
forumda yasak diye biliyorumtoplaşıp fiverr hesaplarımızı paylaşırsak güzel etkileşimler alabiliriz hocam ne dersiniz?