Arkadaşlar bu sıralar Fiverr de doğa fotoğrafcılığı yapıyorum ve 2 müşteri bana şu tarz bir mesaj atıp altına link bırakmış. Daha önce hiç satış yapmadığım için ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir şey bilmiyorum lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi?
"Ürününüz 'videolarınız için doğa fotoğrafçılığı' web sitemizin bir kullanıcısı tarafından satın alındı, yeni siparişler için dolandırıcılığı önlemek ve alıcı ile iletişimi kolaylaştırmak amacıyla manuel bir bildirim sistemi test ettiğimizi lütfen unutmayın.
Ödeme Yöntemi: MasterCard
Ürün bedeli müşteri tarafından ödendi, fonların alındığını onaylamanız gerekiyor (fonları onaylamak ve almak için linki bir sonraki otomatik mesajda göndereceğiz).
Ve unutmayın, diğer mesajlaşma platformlarına gitmeyin, iletişime platformumuz üzerinden devam edin.
Bu mesaj otomatik olarak gönderilmiştir, ödemeyi aldıktan ve banka bilgilerinizi onayladıktan sonra, müşterinize bir bildirim göndereceğiz.
Daha önce karşılaşmamama rağmen dolandırıcılık metinlerinin yapısında yazılmış, fiverrde böyle bir ödeme şeklini de ilk defa görüyorum o yüzden önerim bu mesajları bildirmek.
Daha önce karşılaşmamama rağmen dolandırıcılık metinlerinin yapısında yazılmış, fiverrde böyle bir ödeme şeklini de ilk defa görüyorum o yüzden önerim bu mesajları bildirmek.
hocam linke tıklayınca böyle biryer geliyor o yüzden güvenilir mi değil mi bilemedim ayrıca normal bir ödeme nasıl yapılır hiç bilmiyorum fiverr kariyerim hep dolandırıcılarla uğraşmakla geçti
hocam linke tıklayınca böyle biryer geliyor o yüzden güvenilir mi değil mi bilemedim ayrıca normal bir ödeme nasıl yapılır hiç bilmiyorum fiverr kariyerim hep dolandırıcılarla uğraşmakla geçti
Arkadaşlar bu sıralar Fiverr de doğa fotoğrafcılığı yapıyorum ve 2 müşteri bana şu tarz bir mesaj atıp altına link bırakmış. Daha önce hiç satış yapmadığım için ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir şey bilmiyorum lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi?