Neler Yeni

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 817 TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz
Kesinlikle xbox starfield edition kopyalanmamıştır.

1732226374224.png

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emir Can AŞCI
8bitdo'da hangi modeli alacaksın pro ultimate mi?

Seni niye gerdi bu olay anlamadım sende mi fırsatçısın ustam? Ayrıca sıfır da olsa kullanmayacaksa hadi 3-5 fazlasına koyarsın 3 katına koymazsın bu düpedüz fırsatçılık-karaborsacılık. Tamam ne yapıyorsa yapsın ayıp onun ayıbı da tutupta savunmayın şu adamı.
Beni geren bir durum yok arkadaşla dalga geçer gibi 0 üründen aldığı paraya istiyorsun ki tr de bulunmayan bir ürün. Senin yaptığın hazıra konmak oluyor benim fırsatçı olduğumu nereden çıarkdın burda? .d Yazık valla acıdım sana git sağda solda yalvar bulrusun belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
abbas
Beni geren bir durum yok arkadaşla dalga geçer gibi 0 üründen aldığı paraya istiyorsun ki tr de bulunmayan bir ürün. Senin yaptığın hazıra konmak oluyor benim fırsatçı olduğumu nereden çıarkdın burda? .d Yazık valla acıdım sana git sağda solda yalvar bulrusun belki.
Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ben bu sıcak fırsatlar kültürüne dh'den beri hakimim yaş 28, benim zamanımda biri aldığı zaman ihtiyacı yoksa gelişinden verirdi herkes menfaat çıkar sağlamak zorunda değil insanlık diye bir şeyde var. sizin jenerasyon çok benmerkezci olduğu için az buçuk sizi de anlayabiliyorum ama ne diyim işte zaman kötü.

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emir Can AŞCI
Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ben bu sıcak fırsatlar kültürüne dh'den beri hakimim yaş 28, benim zamanımda biri aldığı zaman ihtiyacı yoksa gelişinden verirdi herkes menfaat çıkar sağlamak zorunda değil insanlık diye bir şeyde var. sizin jenerasyon çok benmerkezci olduğu için az buçuk sizi de anlayabiliyorum ama ne diyim işte zaman kötü.
Benmerkezci dedi bir de ahahashdh Olay benmerkezcilik çıkar değil. Fırsatçılık yapıyosun bunu kabul edeceğine hala laf sayıyosun Allah yardımcın olsun bu kafayla 28e nasıl geldin bir fikrim yok.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
X20 ile aralarında devasa farklar var mı kardeşime lazım da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ibrahim enes
Benmerkezci dedi bir de ahahashdh Olay benmerkezcilik çıkar değil. Fırsatçılık yapıyosun bunu kabul edeceğine hala laf sayıyosun Allah yardımcın olsun bu kafayla 28e nasıl geldin bir fikrim yok.
Geldiği fiyata satmak mantıklı değil de 2 katına satmak çok fırsatçılık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
Hayır gamepadden anlayanda almaz anlayamanda almaz 2500 3000 civarına. Anlamayan adam xbox dualsense daha iyi der anlayan adam ben bunu 2. elde satamam veya zaten 1300 1400 e almış neden bu parayı vereyim illaki fiyat düşürür o zaman alırım der. Neyse ürün adamın istediği fiyatta koyar satamadıktan sonra tartışmanın anlamı yok. Fırsatçılığı vermesin kimse bu arkadaşlara :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yılmaz Anar
sırf merakımdan beyaz birtane cektim yanınna birsürü ıvır zıvırla bereber inşallah pişman olmam acaba klavyemi alsaydım beyaz aluaf75

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
EasySMX X15 i alıp kullanan var mı ne düşünüyorlar? X20 gibi kaliteli zaten olamazda önerir misiniz?

Spectre_zz

80+ Bronze
Beyler cok yanlis anlamissiniz beni ben sirf millet alsin diye 2 3 tane apex bile iptal ettim ben kafadan koydum fiyati ve turkiye sartlarinda o fiyata bu ozellikte bir gamepad yok yani allahin 6klik elite xbox controllerindan bile daha iyi ve 1000tl ustune koydum diye agliyorsunuz surda 750tlye aldiklari apexi 2kya satin aliyosunjz onda sorun yok ben kar koyunca mi sorun oluyor hayirdir bos bos iftira atmayin yok menfaatci yok bilmem ne.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 kati 3400 ediyor matematigin de yok ki 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

ortalık çakkal dolu guzel dostum engelle geç kendilerini kandirsinlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
abbas
Uygunsuz davranış
rica ediyorum sütünü iç yat benimle muhatap olma, çok boş bir insansın gerçekten vakit israfısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
kerem aydınalp
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,342