Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥(FİYAT DÜŞTÜ) Strong M2-Pro Rainbow 2 Bakır Borulu Soğutucu🔥189 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Tugra
neden iptal edildi bende anlamadım benim sipariş de iptal edildi
Sağlamış olduğumuz kontrollere istinaden birden fazla kampanyadan faydalanma işleminiz tespit edildiği için sipariş iptali gerçekleştirilmiştir.Kampanyadan 1 kişi yalnızca 1 kez yararlanabilir. Aynı kullanıcı ile yeni hesaplar açılması durumunda üyelik iptali ve sipariş iptali gerçekleştirilmektedir..

Bu cevcabı aldım

Bünyamina

80+ Platinum
Sağlamış olduğumuz kontrollere istinaden birden fazla kampanyadan faydalanma işleminiz tespit edildiği için sipariş iptali gerçekleştirilmiştir.Kampanyadan 1 kişi yalnızca 1 kez yararlanabilir. Aynı kullanıcı ile yeni hesaplar açılması durumunda üyelik iptali ve sipariş iptali gerçekleştirilmektedir..

Bu cevcabı aldım
neden iptal edildi bende anlamadım benim sipariş de iptal edildi
Satıcı iptal etmemiş o zaman. Sağlık olsun. Ailenizin hesabı varsa onlar alabilir.
Not: Sanırım kuponun süresi dolmuş yine de denersiniz.

yaman..k

80+ Silver
2 Tane almıştım bugün geldi gayet güzel 200 liraya gayet güzel soğutucu aldık stok fandan çok daha iyi.

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mokarco mokarco
Ürün bugün geldi, montajını az önce yaptım. Gayet kolay taktım. Fanın ledleri kendi kafasına göre kademeli olarak parlaklaşıp kısılıyor. Neden anlamadım. 3 pinli bir girişi var, anakartta taktığım yer 4 pinliyi destekliyor. Anakartın marka modeli Gigabyte B450M S2h rev1

Sanki işlemciye yük bindiğinde devir artıp led parlaklığı artıyor veya işlemciden yük azaldığında led parlaklığı azalıyor gibi.

Benden başka bu ürünü alıp takıp kullananlarda durum nedir?

Kısa bir youtube videosu da ekledim. Yardımcı olabilecek var mı?

fruko.gzz

80+ Silver
Ürün bugün geldi, montajını az önce yaptım. Gayet kolay taktım. Fanın ledleri kendi kafasına göre kademeli olarak parlaklaşıp kısılıyor. Neden anlamadım. 3 pinli bir girişi var, anakartta taktığım yer 4 pinliyi destekliyor. Anakartın marka modeli Gigabyte B450M S2h rev1

Sanki işlemciye yük bindiğinde devir artıp led parlaklığı artıyor veya işlemciden yük azaldığında led parlaklığı azalıyor gibi.

Benden başka bu ürünü alıp takıp kullananlarda durum nedir?

Kısa bir youtube videosu da ekledim. Yardımcı olabilecek var mı?

İşlemci sıcaklığına göre led modu var acaba anakartta o mod mu açık

Bünyamina

80+ Platinum
2 Tane almıştım bugün geldi gayet güzel 200 liraya gayet güzel soğutucu aldık stok fandan çok daha iyi.
Bende çok beğendim ya. 170 e gelmişti bana. Mükemmel ürün.

yaman..k

80+ Silver

Bünyamina

80+ Platinum
1 tane daha alsam mı bilemedim sistem kurup satıyorum bunlar ilaç oluyor hem uzun ömürlü hem ucuz.
Alabilirsin tabi ki de. İhtiyacın varsa bu fiyattan alabiliyorsan neden olmasın.
CUZDAN125 kodunu pazarama cuzdan hesabı açarak kullanabilirsin.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir
Takılmıyor bu intele yapamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
CINEBENCH uygulamasıyla test ettim stok fan vardı ve arada 11 derece gibi bir fark oldu bence fiyatına göre gayet iyi coretemp sonuçları ekte bıraktım. Boşta 30 dereceye 38 minimumdaydı

not: ilk görseldde min 68 gözükmesi benchmark açtıktan sonra uygulama çalıştırdığım içindir.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-12-19 at 17.51.05.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-19 at 17.51.05.jpeg
    500.7 KB · Hit: 11
  • WhatsApp Image 2024-12-19 at 17.51.16.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-19 at 17.51.16.jpeg
    349.4 KB · Hit: 11
Top Bottom