sizce stok fandan iyi midir yani oc yapmayarak kullanilir mi yoksa 2. el falan stok fan mi aliyim4 bakır borulu tek fanlı büyük soğutucu daha iyi olurdu. Bu fiyat bandına zaman zaman geliyor aslında ama ne zaman gelir kim bilir.
Stok fandan tabii ki daha iyi.sizce stok fandan iyi midir yani oc yapmayarak kullanilir mi yoksa 2. el falan stok fan mi aliyim
game in game frozen2 kullanıyorum hocam ben gayet memnunum tek 12cm fan n11den kuponla 500 küsür TL'ye aldım tavsiye ederim 5600x var bende de.link bu oc'siz işimi görür mü? Hata mı yaptım bilmiyorum ama ryzen 5 5600 alırken stok fansız aldım ve ucuz işimi görücek bir soğutucu önerir misiniz oc yapmayacağım bütçem 400-500 tl![]()
söylediğiniz soğutucuyu bulamadımgame in game frozen2 kullanıyorum hocam ben gayet memnunum tek 12cm fan n11den kuponla 500 küsür TL'ye aldım tavsiye ederim 5600x var bende de.
söylediğiniz soğutucuyu bulamadım