Strong M2-Dual 2x9cm nasıldır

dfasdfasf

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
500
link bu oc'siz işimi görür mü? Hata mı yaptım bilmiyorum ama ryzen 5 5600 alırken stok fansız aldım ve ucuz işimi görücek bir soğutucu önerir misiniz oc yapmayacağım bütçem 400-500 tl :D

link bu oc'siz işimi görür mü? Hata mı yaptım bilmiyorum ama ryzen 5 5600 alırken stok fansız aldım ve ucuz işimi görücek bir soğutucu önerir misiniz oc yapmayacağım bütçem 400-500 tl :D
İşinizi görür

4 bakır borulu tek fanlı büyük soğutucu daha iyi olurdu. Bu fiyat bandına zaman zaman geliyor aslında ama ne zaman gelir kim bilir.

4 bakır borulu tek fanlı büyük soğutucu daha iyi olurdu. Bu fiyat bandına zaman zaman geliyor aslında ama ne zaman gelir kim bilir.
sizce stok fandan iyi midir yani oc yapmayarak kullanilir mi yoksa 2. el falan stok fan mi aliyim

game in game frozen2 kullanıyorum hocam ben gayet memnunum tek 12cm fan n11den kuponla 500 küsür TL'ye aldım tavsiye ederim 5600x var bende de.

Geri